Favoriete foto van mei 2013

Favoriete foto van mei 2013

Er zijn maanden dat ik belachelijk veel foto’s maak maar er zijn ook maanden waarin ik weinig foto’s maak. Mei is echt een maand geweest waarin ik weinig foto’s heb gemaakt. Wat ik wel vind van de weinige foto’s is de hoeveelheid leuke en goede foto’s.

Deze maand maakte ik niet alleen foto’s met een digitale camera maar ook een analoge camera en wat is dat leuk om te doen. Je wordt kritischer op wat je fotografeert en denkt na voor je klikt. Hierboven vier foto’s die gemaakt zijn op mijn balkon. Een kleine ruimte maar met heel veel fotografeer mogelijkheden.

In blijdorp heb ik een aantal favoriete plekken, zo ben ik gek op kwallen, ze zijn zo mooi en bewegen zo elegant en rustig. De foto ernaast is ook een ruimte in het oceanium, deze ruimte kleurt elke keer anders en is een educatieve ruimte voor kinderen maar je kan er ook rustig even naar een film kijken over vissen.

De foto hierboven is mijn favoriete foto van mei 2013. Of deze vlinder nog leeft weet ik niet maar ik vind de kleurencombinatie prachtig. Het felle blauw met de donkere kleuren. Het beeld is af door de druppels op de vlinder.