favorieten

Favorieten waar ik dit jaar kennis mee maakte

In een jaar gebruik je veel producten en maakt kennis met nieuwe producten. Sommige producten vind je niks anderen blijven hangen en worden zelfs favoriet. Het afgelopen jaar heb ik zelf kennis mogen maken met een aantal producten waarvan ik heel gelukkig wordt. Deze favorieten wil ik met jullie delen en vertellen waarom ze favoriet zijn voor mij en ze andere producten hebben vervangen.

Anita sportbeha air control DeltaPad
Polar M430

Van mijn eerste sporthorloge Nike ging ik naar de Polar M400. Ik was verliefd op dit toestel, ik kon zo veel meer dan met het horloge van Nike. Dit jaar mocht ik kennis maken met de Polar M430 tijdens het Polar Event bij Stride 68ft in Rotterdam. Hier kreeg ik het horloge mee om te testen, ervaren en beoordelen wat ik ervan vind. Dit horloge is nog een stap verder dan wat ik gewenst was. Het heeft de extra’s die ik miste en is nog steeds niet al te ingewikkeld. Dat vind ik echt heel belangrijk dat ik niet veel stappen moet doen om ergens in een menu te komen. Heel groot voordeel de hartslagmeter in de band van het horloge.

Bodyhoop

Tijdens het Anita event in september kregen we een workshop met een bodyhoop. Aan het einde van de dag werden we verrast door de dames van Bodyhoop want we mochten allemaal een Bodyhoop meenemen. Sinds die tijd ben ik al aan het hoopen in het begin opbouwend en nu twee a drie keer in de week sta ik 20 minuten te hoopen. Het is leuk om te doen en het is goed voor mijn lichaam. Oefeningen doen met de bodyhoop dat lukt me nog niet maar ik oefen ermee lekker verder.

favorieten

Pennen, stiften en potloden

Met de juiste pennen, stiften en potloden werk je veel fijner. Dit jaar heb ik echt veel fijne nieuwe pennen aangeschaft en cadeau gekregen. Heeft mijn vriend potloden voor me gekocht die lekker werken van hele harde tot zachte potloden. Fijne materialen om mee te werken zorgt ervoor dat ik meer creatief ben en lekker aan de slag ga met tekenen en handletteren. Echt super leuk om dat te doen en daar werken de onderstaande materialen echt aan mee.

Wat zijn jouw favorieten van het afgelopen jaar?

 

Dit artikel is niet gesponsord, ik heb artikelen gekregen maar hoef dit niet te schrijven