Favorieten

Favorieten van het moment #1

Vandaag introduceer ik een nieuwe rubriek. Favorieten van het moment wordt een nieuwe rubriek die elke maand zal terugkeren. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen.

Dit tasje is sinds dat ik hem heb gekregen al favoriet. Het moment dat ik hem zag was het liefde. Helaas heb ik hem nog niet veel gebruikt maar wanneer ik hem gebruik ben ik helemaal happy. Je wordt toch vrolijk van dit tasje! Alles wat ik nodig heb past erin. Mijn portemonnee, telefoon, zakdoekjes en een klein boek. Meer hoeft er ook niet in. Het tasje is van Stradivarius en gekocht door mijn zus voor mij. Een cadeautje vanaf haar vakantieadres. Ik ben er zo blij mee en dat vermoeden had ze al.

Deze olie van Bio-Oil is zo fijn en gebruik ik een paar keer per dag. Vooral wanneer het warm is en mijn huid wat droger voelt. Wanneer het zo warm is irriteert mijn huis rondom mijn litteken. Deze olie helpt zeker en daarom nu een van mijn favoriete producten. Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Zelf wist ik niet van dit product af maar Rianne wel. Dus heeft ze het voor me gehaald en ben ik het gaan gebruiken.

Eigenlijk ben ik niet zo van de beauty producten en toch vind ik sommige dingen heel fijn en zijn er daardoor nu twee producten in mijn Favorieten van het moment. Van Redken heb ik nu de One united spray en die is goed voor 25 verschillende dingen. Zoveel? Ja, zoveel. Ik vind de spray vooral fijn omdat het zorgt voor minder klitte, geen statisch haar en lekker zacht.

Twee favorieten in één. Pokemon Go is mijn favoriete game op het moment. Ik vind het leuk om diverse Pokemon te vangen en te kijken hoe veel ik er kan vangen zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen. Een rondje wandelen ervoor dat doe ik wel maar niet naar een stad gaan of evenement. Ik ben ook niet van het battelen in een gym maar misschien ga ik daar nog wel een keer heen. Gewoon om het nog een keer te proberen. De eerste keer was niet een heel groot succes.

Dan mijn andere favoriet en dat is wel mijn alledaagse favoriet. Mijn mooie roze telefoon. Elke dag ben ik nog blij dat ik weer voor een Samsung heb gekozen. Het toestel is zo fijn, snel en mooi. Ik gebruik mijn toestel echt zoveel. Wat ik dan allemaal doe? Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en natuurlijk vlogs en video’s kijken op Youtube. Eerlijk ik ben best een beetje verslaafd aan mijn telefoon en wat ik ermee kan doen. Het brengt me in contact met mijn vrienden, ik vind er inspiratie op en kom in contact met mijn volgers.

Wat zijn jouw favorieten van deze maand?