favorieten

Favorieten van het moment #10

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand favoriet; Mijn telefoon hoesje, overnights havermout ontbijtjes, Rotterdam en Mevrouw Mieps en haar strikje

Mijn Telefoon hoesje

Meer dan een half jaar heb ik al een saai transparant hoesje om mooie roze telefoon zitten. Mijn ouders hadden nieuwe hoesjes nodig en toen ging ik ook maar eens voor mezelf kijken voor iets leuks. Iets wat bij mij past, niet te druk maar wel mooi. Geen heel hoesje wat elke keer open moet maar gewoon een bescherm hoesje. Velen scrolde ik voorbij, niet leuk, te druk, te saai, te moeilijk. Één was perfect en toen hij eenmaal om mijn telefoon zat helemaal. Roze, steentjes, bloemetjes en een vlindertje. Perfect voor mij.

Overnight havermout ontbijtjes

Gezondere en betere voeding voor mijn lichaam ik ben ernaar opzoek. Wat werkt voor mij en wat vind ik lekker om in de ochtend te eten. In plaats van een boterham met vlokken eet ik nu heel vaak overnight havermout met fruit als ontbijt. Met appel en aardbei, of mango, nectarine, verzin het maar en het kan erop. De ochtend kom ik veel makkelijker door zonder wat te eten of snoepen wanneer dit mijn ontbijt is. Het vult en het voed.

Mevrouw Mieps en haar strikje

Onze kleine Mevrouw Mieps mag naar buiten op het balkon zonder riempje. Toch krijgt ze altijd een teugje om mocht het nodig zijn kunnen wij haar makkelijker pakken. Ze loopt heel stoer met haar tuigje maar vind het helemaal niks in het begin. Nu heeft ze een heel mooi bandje echt een prinsesje met haar roze strikje. Ze heeft hem niet heel de tijd om maar wanneer ze hem om heeft vind ik haar nog meer om op te vreten.

Rotterdam

Rotterdam, de stad waarvan ik hou, de stad waar ik thuis kom als ik ben weggeweest. Elke keer als ik er kom zie ik wel wat nieuws, ontdek ik weer wat moois. De stad blijft vernieuwen, oude stukjes blijven te samen met het nieuwe. Er wordt gebouwd, in de hoogte, de skyline wordt mooier en mooier. Maar tussen al dat nieuw vind je kleine pareltjes zoals een tegel met een tekst.

Fijne favorieten en hopelijk vind ik binnenkort weer wat moois in de stad

 

 

 

Bewaren

Bewaren