trui

Favorieten van het moment #11

Favorieten van het moment is er een tijdje tussenuit geweest. Ik had wel favorieten maar ik vergat ze gewoon te posten maar ik vind het wel leuk om zo eens in de tijd te kijken naar mijn favorieten. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game, een moment/gevoel of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze keer in de favorieten: waterflesjes, de spinner, een trui en een favoriet moment is met een dekentje en een kat op de bank.

Ik vind het leuk om naar mijn favorieten te kijken. Wat heb ik het meest gebruikt, wat is een favoriet recept of moment. Even kijken naar wat mijn dag wat makkelijker, leuker maakt.

Waterflesjes

Water drink ik steeds meer maar uit een glas vind ik het niet zo lekker. Ja ik ben een beetje vreemd. Uit een flesje vind ik het veel lekkerder drinken. Ik ben op zoek gegaan naar leuke flesjes en heb ze gevonden. Twee vrolijke flesjes met een quote erop. Super handig aan deze is dat je een dop hebt met een gat zodat er een rietje in kan maar er zit ook een dop bij zonder gat zodat het flesje met je mee kan. De flesjes zijn er in meer kleuren maar voor mij zijn deze perfect. De flesjes koop je als set voor € 26,95 bij bol.com

De spinner

Het is niet iets waar ik elke dag zoet mee ben maar zo af en toe pak ik hem van de tafel. De spinner, heerlijk dat geluid wat hij maakt. Even gehypnotiseerd door de bewegingen. Ik kan er nog lang geen kunstjes mee maar hou hem gewoon tussen mijn vingers. Het werkt ontzettend ontspannend.

Dekentje en een kat

Enorm favoriet is op de bank zitten met een kat die tegen mijn benen aan zit. In de zomer is dit natuurlijk iets wat niet gebeurt. Beide katten hebben het in de zomer al warm genoeg en liggen liever op de koele vloer. Maar nu het buiten weer kouder wordt kijkt Donder me gewoon vanaf de leuning aan. Ga liggen, pak een dekentje en laat me lekker tegen je aan liggen. Als ik dat doe duurt het een paar seconden en dan is het plof tegen me aan. Dat gevoel is zo fijn en lekker. Ja dat is een favoriet moment.

Katten trui

Deze favoriet is al favoriet voor ik de trui ook maar heb gedragen. Ik heb hem aangehad om te passen en vanaf dat moment ben ik verliefd op mijn trui. Kan het nog met een leeftijd van 32? Natuurlijk want hij is te leuk. Dat de trui roze is dat is ook echt wel perfect want dat maakt hem nog leuker. O en de prijs die vond ik ook wel erg leuk want € 10,- voor zo’n leuke trui dat kan toch niet, nou bij de Primark natuurlijk wel.

Wat zijn jouw favorieten?
En hoe vind je mijn trui?