favorieten

Favorieten van het moment #2

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen.

Fiep Westendorp is hot en dat nog na zoveel jaar. Bij de Hema hebben ze echt enorm leuke pennen daar had ik het aan het einde van de vorige maand al over. Die pennen die heb ik in mijn bezit en ik ben er super blij mee. Ze zijn echt leuk met de verschillende illustraties. Nog belangrijker ze schrijven ook enorm fijn. Het pennenset van Jip en Janneke kost € 3.50 en dat is nou een leuk prijsje voor hele leuke pennen.

Ik kreeg een armband van goudsteen. Prachtige steen met glinstering erin in een mooie roodbruine kleur. Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. Deze armband is gegeven om mijn doel te bereiken in Eindhoven maar ook mijn weg richting de marathon

Naast een mooie armband was er nog een steen. De droomsteen. De droomsteen is een organza buideltje met Dumorturiet. Deze echte edelsteen geeft je moed, helpt om positief te blijven en leert je van het leven te genieten. Hoe werkt jouw droomsteen? Schrijf je droom op het briefje. Rol het briefje op en plaats het in de steen. De Dumorturiet geeft je de moed je droom na te streven.  Op mijn nachtkastje liggen nu vier stenen. Want naast de droomsteen had ik zelf al een paar stenen liggen. De stenen die ik kocht toen ik nog thuis woonde en we een hele mooie winkel in ons dorp hadden. Wist Zélia dat ik deze stenen had? Nee en dat vind ik zo mooi.

Leuke en mooie favorieten deze maand.
Ik wordt er erg blij van.