Favorieten van het moment #3

Favorieten van het moment #3

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand vooral favoriet; De vallende blaadjes, liefde voor de herfst.

moment

Geen favoriet van het moment maar van alle tijden. Ja dat mag ook wel een keer toch. Nee de brug is niet de all time favorite maar de man voor de brug. Al 10 jaar en 8 maanden mijn man. Afgelopen zondag reden we naar Rotterdam want er moest nog een foto gemaakt worden van de brug. Daarvoor moet het weer natuurlijk wel perfect zijn want met grijze wolken is het niet leuk. Thuis hadden we een zonnetje en die zakte langzaam. Op tijd waren we op het Noordereiland met de zon achter de brug. Ik zag mijn vriend daar staan, kijkend over zijn stad. Een mooi moment voor een foto.

Een favoriet die ik momenteel leen van mijn vader. Iets langer dan gepland maar ik denk dat papa dat niet erg vind, toch pap? Mijn vader heeft dus een lens waar ik jaloers op ben. Een lens die ik best wel zou willen toe voegen aan mijn collectie maar voor nu leen ik hem nog even van hem. Ik heb hem afgelopen zondag in ieder geval goed kunnen gebruiken.

We hebben een nieuw recept ontdekt en dat is echt heel erg lekker. We hebben het al een aantal keer gegeten. Ik heb het over taco’s. Niet uit een pakje nee echt zelf de kruiden gemengd en dat smaakt zo erg lekker.

Mooie momenten in deze favorieten van de maand.