moment

Favorieten van het moment #4

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand vooral favoriet; De regen wanneer ik binnen zit te lezen maar toch ook wel af en toe een druppel tijdens een rondje hardlopen.

regen

Hardlopen in een regenbui is een favoriet moment

Niks is lekkerder dan hardlopen in een zonnetje met een blauwe lucht en een aangename temperatuur. Helaas kan dit niet elke dag. De aarde, de bomen, de beesten, alles heeft water nodig, dus regen. Vooral de laatste weken is er aardig wat naar beneden gevallen. Het is moeilijk om dan die eerste stap naar buiten te zetten in een grauwe wereld. Toch vind ik het heerlijk hardlopen in de regen. Je voelt je leven en elk deel van je lichaam doet mee.

tas

Let me be a little girl with my bag

Ik heb al eventjes. Want in Eindhoven kreeg ik van Rianne een leuk cadeautje na de halve marathon en dat was een tas. Een tas met Aladdin en Jasmine op kleedje erop en Geest op de achtergrond. Met de tekst A whole new world to discover. De tas vindt ik ideaal. Er past veel in en daarnaast is hij erg leuk.

Ja van Berthold Gunster

Een favoriet van afgelopen maand is het boek Ja van Berthold Gunster. Het is een fijn boek wat je er even bij kan pakken voor inspiratie, motivatie en inzicht. Daarnaast is het leuk om door te bladeren door hoe het vorm gegeven is.

Wat zijn favorieten van jouw op het moment?