Tommy

Favorieten van het moment #7

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand favoriet; Mijn cape van Tommy Hilfiger, de bronzer die ik gekregen heb en all time favoriete katten en dekentjes.

Cape van Tommy Hilfiger

Wanneer ik het geld zou hebben om een hele kledingkast met Tommy Hilfiger items te hebben dan zou ik dat per direct doen. Tijdloos, stijlvol, goede kwaliteit en het zit zo lekker. Van schoenen, broeken, truien tot tassen ik ben verliefd op de collecties. Elk seizoen weer zie ik de mooie items voorbij komen. Een mooi item heb ik gekregen (nee niet van Tommy, dat had wel leuk geweest hoor haha) om aan mijn collectie toe te voegen en ik ben er helemaal weg van. Een cape in de mooie kleuren rood, blauw en grijs. De cape is van een katoenmix en daardoor lekker lang te dragen. Dus kom maar op met de heerlijke lente avonden ik ben er klaar voor.

Bronzer

Hoe lang zou het geleden zijn dat ik een bronzer draagde. Was ik al aan het werk of zat ik nog op school? Eerlijk gezegd geen idee. Ik weet wel dat ik een keer opeens heel veel make-up heb opgeruimd. Het was oud, ik gebruikte het niet meer, vond het te veel gedoe. Toch ben ik het weer gaan gebruiken, de donkere plekken onder mijn ogen gaan verbergen en wat kleur aanbrengen met wat spul. Maar nooit echt veel. toch ben ik nu weer helemaal overstag voor de bronzer en dat door het pakket wat ik kreeg. Mijn vriend gaat er alleen niet blij mee zijn want de bronzer is nogal aan de prijs maar voor nu heb ik genoeg ervan en zal het zeker een tijd duren voor hij op is. Wat ik vooral fijn vind dat met weinig zie ik al veel resultaat en meer kleur op mijn wangen.

Katten en dekentjes

Dekentjes en katten I just love them. Vooral op koude avonden wanneer ik me installeer op mijn stoel met een boek, chips en een dekentje, al snel komt er een kat bij me zitten en niet veel later zal zeker de volgende erbij komen. Zoals je hierboven zit zo zitten we dan en ik moet zo stil mogelijk blijven zitten want anders liggen ze niet meer lekker.

 

Wat zijn jouw favorieten van het moment?

Bewaren

Bewaren