sleutelhanger

Favorieten van het moment #8

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand favoriet; Mijn sleutelhanger, zalm uit de oven, lammetjes en de zon.

Mijn sleutelhanger

De huissleutel is al acht jaar heel zielig. Het is een ringetje met twee sleutels eraan. Dat kan natuurlijk niet. Ik heb nu de beste en mooiste sleutelhanger eraan hangen. De laatste foto van Opa en mij samen is afgedrukt op een sleutelhanger. Mijn zus kwam met het idee om die foto te gebruiken en daar ben ik heel blij mee dat ze dat heeft gezegd. Echt heel mooi, stevig en kan tegen een beetje zweet. Tegen zweet? Ja want de hardlooptest heeft de sleutelhanger al goed doorstaan. Waar ik ook ga of sta zal ik Opa altijd bij me hebben en tijdens het hardlopen draag ik hem ook bij me en dat vind ik wel heel mooi en fijn. Wel logisch dat deze tussen mijn favorieten zit van de afgelopen maand en dit wordt een blijvende favoriet natuurlijk.

Lammetjes

Vorige week vrijdag reed ik op de dijk. Het was rustig dus ik keek wat om me heen. Daar zag ik een paar oren, schapen altijd leuk om te zien. Wait! Wat zag ik daar? Kleine oren? Ja ik zag kleine oren. Remmen, auto aan de kant en ik ging naar de schaapjes toe. Er waren lammetjes geboren. Terwijl ik naar ze aan het kijken was gaven ze ook een hoop geluid. Zo fantastisch, daar wordt ik gewoon instant happy van. De lammetjes kwamen nog niet naar boven maar binnenkort zal ik ze vast van dichterbij kunnen bekijken.

Zalm uit de oven

Ik ben geen ster in de keuken. Graag maak ik eten wat max een half uurtje duurt waar ik niet heel erg op hoef te letten en gewoon altijd lekker is. Daarnaast zijn wij enorm fan van eten halen. Een broodje bij Jim kost twee euro en als ik er twee neem zit ik helemaal vol. Zelf die broodjes maken kost veel meer en meer tijd. Toch willen we wel eens wat anders eten. Dus dan moet je andere dingen gaan uitproberen. Lastige is wat ga je proberen? We wilden wel eens iets met zalm en dat vonden we en is nu al twee keer gemaakt zo lekker vinden we het. Een blijver dus! Het recept is er zeker één om te delen en daarom zal ik dat binnenkort doen. We hebben nu twee varianten geprobeerd dus dat is ook wel leuk dat je combi’s hebt.

De zon

Hij is er weer! De zon, in de ochtend, in de middag en heerlijk in de avond. Van de zon in de avond geniet ik nog het meeste want mijn rondjes hardlopen zijn veel aangenamer en warmer. Een mooi uitzicht geeft mij een glimlach op mijn gezicht en de warmte laat me harder en verder hardlopen. Echt jammer dat dit weekend de regen weer voorbij moest komen. Ook dat is nodig voor de natuur ik weet het maar laten we regen voor ‘s nachts houden en zon voor overdag vind je dat geen goed plan/

Want zijn jouw happy favorieten van het moment?

Bewaren