Anita

Favorieten van het moment #9

Favorieten van het moment is een maandelijks terugkerende rubriek. In deze rubriek deel ik logischer wijs mijn favorieten van het moment. Dit kan van alles zijn. Een Beauty product, eten, een accessoire, een game of een film. Noem het eigenlijk maar op, alles kan erin voorkomen. Deze maand favoriet; De Anita sportbh, mijn nieuwe candy voor mijn piercing, een Bullet Journal en Bloesembomen.

Een nieuwe sportbh van Anita

Mijn sportbh’s zijn aan vervanging toe. Op zoek naar wat nieuws maar welke sportbh kan ik het beste nemen? Ik heb sportbh’s van de Hunkemoller met een rits aan de voorzijde. Ideaal die rits maar niet wanneer ze een beetje lam worden. Die rits aan de voorkant was vooral handig op de dagen dat ik niet alles makkelijk zelf uit kreeg door mijn arm die niet meewerkte. Nu alles weer normaal werkt kan ik eigenlijk verder kijken en daar moet ik nog even bewust van worden. Op de sportexpo in Rotterdam stond ik met Marjon van het merk Anita te praten. Ik wilde eerst niet passen want zweet lichaam door de te warme expo maar even later stond ik daar toch in dat paskamertje. Even passen en heel erg bij het passen voelde het al heel erg goed. Ik mocht de sportbh meenemen om te testen en ervaren hoe hij is. Ik heb echt de houding eerst voelen dan geloven en dus bij deze sportbh natuurlijk ook. Eerst met een rustige 5 km en dat voelde echt top. Alles bleef op zijn plek zitten en zat niet vervelend of irritant. Na de run had ik niet de behoefte hem uit te doen wat ik wel heb met de andere. Daarna een duurloop en een interval ermee en hij is geslaagd met vlag en wimpel. Geen enorme zweetplekken die ik elke keer had, het ademt gewoon, geen beklemmend gevoel. De andere sportbh’s heb ik tot nu toe niet meer aangehad, wat een verschil. Binnenkort maar eens kijken of ik een dorp verder een ander model kan passen om mijn collectie uit te breiden want één exemplaar is een beetje veel wassen op het moment. De sportbh die ik nu heb is de Anita extreme control. Het is dus echt Move your body not your boobs

Nieuwe candy voor mijn piercing

Al vanaf dat ik mijn piercing heb laten zetten weet ik wat ik erin wil. Ik wilde een vlinder, die vond ik een week nadat ik mijn piercing had laten zetten en bijna een jaar later kon hij er eindelijk in. Voor ik mijn volgende bestelde duurde het wel even, elke keer zat ik wel te kijken maar bestellen dat deed ik niet. Tot een paar weken geleden ik klikte op bestellen. Ik bestelde een veertje en een simpele met een blauw steentje. Het blauwe steentje omdat ik onderin ook een blauw steentje draag en dat vind ik wel mooi om af en toe te kunnen matchen. Deze heeft aan beide kanten een steentje zodat je aan de achterzijde geen bolletje hebt maar ook een mooi steentje. De andere die ik besteld heb is een veertje. Ik vind hem mooi in mijn oor vallen en hij is rustig. Voor nu ben ik heel blij met deze ear candy maar ik zal vast nog meer moois kopen.

Bullet Journal

Zo veel aantekeningen boekjes heb ik en voor verschillende dingen een andere en voor heel veel dingen één. Een beetje een zooitje af en toe en ik wil het graag netjes en anders doen. Ik heb nu een hele mooie binnen gekregen. Geen lijntjes maar stippen een echte bullet journal. Ik ben nu hier heel druk mee aan de slag en binnenkort zal ik jullie meer over deze bullet journal vertellen.

Bloesembomen

De mooiste bomen die er zijn dat vind ik de bloesembomen. Balen dat ze met een beetje wind al heel veel mooie bloesem laten vallen en dat het maar heel kort duurt dat ze zo mooi zijn. Maar wanneer ze prachtig zijn dan geniet ik er ook intens van. Bij ons voor de deur weten we eindelijk wat voor bomen we hebben staan. Twee jaar lang nieuwe kale bomen en dit jaar bloesem aan de bomen, ze zijn nog niet volgroeit maar zien er al heel mooi uit. In heel ons dorp hebben we veel bloesem bomen dus een rondje hardlopen is erg leuk nu door het dorp.

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb maar dat zal mijn mening niet beïnvloeden.

Bewaren

Bewaren