Feeling

Feeling Plantastic Fitness Sheets

Een planner waar je zelf dingen toe kunt voegen of weg kunt halen, hoe ideaal is dat. Wil ik notitie sheets erin dan kan dat. Voor de actievelingen onder ons is er ook nagedacht. Ik noteerde mijn hardlooprondjes statistieken bij de dag dat ik gelopen had. Hoe handig is het dat er Fitness sheets zijn voor de Feeling plantastic planner. Hier kan ik alles bij elkaar noteren. Geen tien verschillende boekjes om iets te noteren maar alleen mijn planner.

Feeling

Mus creatief heeft voor de Feeling plantastic planner verschillende soorten extra’s gemaakt. De sheets die ze nu allemaal hebben zijn; Notes, Fitness, Food, budget en School. De basis is de planner maar je kan hem dus uitbreiden met wat voor jouw handig is. Zo heb ik geen school nodig en Food, ik eet het liever op dan dat ik het maak of verzin. Fitness en Notes zijn dan zeker wel weer aan mij besteed. Fitness om mijn vorderingen in de sportschool en met hardlopen bij te houden en de notes voor alles wat los en vat zit te noteren.

Feeling

De Fitness sheets zijn voor mij dus een ideale toevoeging op mijn planner. Meerdere pagina’s zijn al in gebruik genomen en sluiten aan op mijn bezigheden. Het mapje waar de sheets inzitten bevat: 6 pagina’s fitnessdoel, 2 pagina’s metingen, 12 pagina’s maandelijkse workoutlog, 6 pagina’s hardlooplog, 2 pagina’s voortgang afvallen en 50 pagina’s workouttracker. Uiteraard zijn de sheets in dezelfde kleurenreeks uitgevoerd zodat ze naadloos aansluiten bij je basisplanner. De sheets heeft een eigen tabblad, zodat je de lossen bladen alleen nog hoeft toe te voegen aan de rest.

Fitnessdoel

Bij Fitnessdoel kan je gegevens over je doel kwijt. De startdatum, de duur, de einddatum, omschrijving van je doel, waarom je het wilt, subdoelen met deadlines en een conclusie voor het einde.

Metingen

Er is een pagina waar je gegevens kunt invullen na je metingen. Wat je kan invullen is datum, bmi, bmr, gewicht, vetpercentage, en de cm van je armen, borst, heupen, taille en bovenbenen. Zelf heb ik de BMR veranderd in visceraal vet omdat dit bij mij in de sportschool wordt gemeten.

Maandelijkse workoutlog

De maandelijkse workoutlogs zijn een maandoverzicht met alle dagen van de maand waar je zelf de datus en de maand bij kunt zetten. Hier kan je trainingen inplannen en een makkelijk overzicht voor jezelf maken. Op dit moment heb ik hem al gevuld met alle stappen die ik deze maand heb gedaan per dag. Zo heb ik een mooi stappenoverzicht bij elkaar en kan ik goed zien hoe actief ik ben geweest of niet.

Feeling

Hardlooplog

De logpagina’s die ik enorm leuk vind zijn de hardlooplogpagina’s. Overzichtelijk alle trainingen onder elkaar met de info die ik zelf ook invul. Datum, afstand, tijd, tempo en hartslag. Wat ik zelf niet invulde maar hier wel kan is mijn humeur. Leuke toevoeging want je kan helemaal happy zijn maar je run ging zo zo of helemaal perfecte gegevens maar je humeur is echt om te huilen. Humeur heeft zeker ook wat met je prestaties te maken. Onderaan kan je nog wat notities kwijt.

Voortgang afvallen.

Voortgang afvallen is een gewicht diagram waar je zelf gewichten kan neerzetten en door middel van stippen en data een diagram kan maken. Onderaan ruimte voor wat notities.

Workouttracker

De workouttracker sheets hebben per sheets drie vakken voor trainingsdagen. Elke trainingsdag kan je invullen welke trainingen je gedaan hebt, de tijd of de reps, welk gewicht, afstand, tijd, calorieën. Bovenaan vul je de datum in, soort training, hoveel uren slaap je hebt gehad en hoeveel je gedronken hebt.

De Fitness sheets vind ik echt een meerwaarde in mijn planner. Zeker omdat het belangrijk is je voorgang te zien als je aan het trainen bent en dat zie je alleen door te noteren. Gaat er dan een keer iets mis heb je een naslagwerk.

Een super fijne aanvulling die ik vaak zal gaan gebruiken. De Fitness sheets zijn te koop bij bol.com en kost € 11,99 (dit zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een percentage van de opbrengst)

Recensie exemplaar met dank aan Mus Creatief