sheets

Feeling Plantastic maxi notes sheets

Sinds een paar maanden gebruik ik de Feeling Plantastic Maxi Planner. Een hele overzichtelijke en vrij in te vullen planner. Het is super fijn werken met deze planner door de ruimte die ik heb om zelf in te vullen. Het ideale van deze planner is dat je sheets eruit kunt halen en kunt toevoegen. Lekker in de weer met pen, papier en stickers, ik geniet tijdens het invullen van mijn planning met deze planner.

sheets

De Feeling Plantastic Planner is zo ideaal omdat je hem naar eigen inzicht kan inrichten. In de planner is al genoeg ruimte om je dag in te delen, doelen te stellen en een maandoverzicht te stellen. Er is geen ruimte om extra notities te maken. Natuurlijk heeft MUS hierop wat bedacht. Tegelijkertijd met de planners worden er allemaal sheets uitgebracht om je planner uit te breiden.

sheets

Ik heb de Notes sheets voor de Feeling plantastic planner. Deze set bevat 4x 20 verschillende pagina’s voor notities. Ze zijn dubbelzijdig. Twee vellen zijn met ruitjes, één met ruitjes maar dan verdeeld over zeven blokken en één met vijf verschillende plekken om te schrijven.

De pagina’s kan je makkelijk in je planner stoppen doordat ze hiervoor gemaakt zijn met de uitsparing in de bladen.  Er zit ook een tabblad bij zodat je makkelijk naar je notities kan gaan maar je hoeft ze natuurlijk niet allemaal onder één tab te plaatsen. Je kan de pagina’s willekeurig in je planner stoppen. Ik heb bij een aantal weken al een vel tussen gevoegd zodat ik in die week notities kan plaatsen. Erg fijn als je planner open ligt en je even wat kan noteren wat niet in de planning hoeft.

Hieronder zie je goed hoe de sheets in de planner gaan. De uitsparing op het vel is precies voor de ringen die in je planner zitten. Je hoeft maar heel lichtjes te duwen en je pagina zit in je planner en kan gebruikt worden. Wil je hem toch op een andere plek of heb je de pagina verpest geen probleem. Je past hem gemakkelijk aan waar hij zit of je haalt de pagina eruit en gooit hem weg.

Lijkt het jouw wat de Feeling Plantastic Planner? Ik ben er erg blij mee en zeker nu ik deze aanvullingen heb waar ik mijn notities in kwijt kan. Want ja ik maak nog wel wat notities en dat moet wel anders vergeet ik zeker heel veel dingen.

Een fijne aanvulling die ik vaak zal gebruiken gebruiken. De Notes sheets zijn te koop bij bol.com en kost € 6,99 (dit zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een percentage van de opbrengst)

Recensie exemplaar met dank aan Mus Creatief