pockets

Feeling Plantastic pockets maxi

De feeling Plantastic planner is denk ik de eerste planner in jaren die ik intensief gebruik. Het is mijn alles in één doordat ik er echt veel in kwijt kan. Toch ontbrak er nog iets; pockets.

In bijna al mijn agenda’s of planners plak ik een envelop op de laatste pagina. Op deze manier kan ik losse briefjes of notities niet kwijtraken. Vaak stop ik er ook een foto in en visitekaartjes. Heel handig want anders zwerft alles door mijn tas als ik het los in mijn agenda stop. Voor mijn Feeling Plantastic planner kreeg ik een super fijn pakketje. Namelijk de Feeling Plantastic pockets maxi.

Het is een set met allemaal handige pockets. Niet alles op één plek zoals ik deed maar voor meerdere dingen een plek. In deze set vind je onder meer 2 plastic zip pouches, 2 card holders, 4 kartonnen pockets, 2 notarisenveloppen met een sluiting aan de bovenzijde en 2 pockets met extra gleuven.

Vanaf nu gaan dus de visitekaartjes in de card holders. Deze heb ik beide aan het begin van mijn planner gedaan. Fijn om snel een kaartje op te bergen of een kaartje te pakken. Mijn eigen kaartjes heb ik er namelijk ook ingedaan zodat deze mooi blijven voor ik ze weggeef. Heel handig dat dit doorzichtige hoesjes zijn. Niet elke keer kaartjes eruit halen om de info te kunnen lezen.

De zip pouches vind ik erg leuk voor foto’s in te doen. Het maakt de planner persoonlijker maar de foto blijft wel heel. Een gekregen kaart is in deze pocket beschermt tegen beschadigen en kan je lang genieten van de mooie kaart.

De looks van deze bruine enveloppen vind ik echt mooi. Het touwtje en de knooplook om iets echt goed op te bergen is fijn. Zo weet je zeker dat sommige papieren goed opgeborgen zitten.

Voor de papieren die je wat vaker nodig hebt is er ook een makkelijkere manier en dat zijn vrolijke pockets met gleuven aan beide zijde. Ik stop deze pocket tussen elke week waar ik op dat moment ben. Dus deze pocket verhuisd elke week mee naar een nieuwe week. Zo handig dat dit kan bij deze planner.

Echt zo ideaal dat je deze pockets kunt wisselen waar je ze wilt hebben in deze planner. Mijn planner wordt zo elke keer aangevuld en nog beter en fijner om mee te werken. Welke aanvullingen heb jij in je planner zitten of wat mis je nog?

Met een vriendin had ik het over deze planner en wat ze aangaf te missen kan ik me in vinden. Ze miste de mogelijkheid om de uitsparingen zelf te maken. Dus als je een velletje wilt toevoegen je gewoon het zelf ponst en erin kan toevoegen.

Voor mij zijn de pockets echt een aanvulling en voor jouw? Ze zijn voor €16,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus

Bewaren