stickers

Feeling Plantastic stickers

Stickers wie houd er niet van? Vroeger plakte ik mijn agenda er al vol mee. Toen was het nog van Disney gevolgd door boybands en andere soorten. Het is een tijd uit mijn beeld verdwenen op een aantal velletjes na hier en daar. De feeling Plantastic planners kan je uitbreiden met de Feeling Plantastic stickers.

Iedere planneraddict heeft een stash stickers nodig.

Bij de Feeling plantastic planner kunnen leuke stickers niet ontbreken. In mijn recensie van de planner heb je er al een aantal voorbij zien komen. Deze kwamen uit de Feeling Plantastic Sticker blok.

Het is een blok met een flap die de vellen beschermt. Het blok blijft netjes beschermt door een elastiek die je om het blok heen kan doen. Ideaal zodat het blok niet opeens opengaat in je tas wanneer je hem meeneemt. Het formaat is Breedte 181 mm x Lengte 222 mm. Iets groter dan een A5 en past perfect bij de Feeling Plantastic Maxi Planner.

Wat voor soort

Deze set is een blok met 50 vellen. Ik was echt verbaasd over de hoeveelheid en diversiteit aan stickers. Eerst heel gewoon nummers voor de dagen van de maand met een paar belangrijke teksten voor een planner. Vlakken, rondjes, to do lijstjes, planners, teksten, echt alles komt voorbij.

stickers

Het zijn niet alleen maar gewone stickers. Er zijn doorzichtige, met folie of in diverse vormen. Het is een diversiteit om je planner nog mooier, handiger of overzichtelijker te maken. De afmetingen zijn zo gemaakt dat ze in de layout van je planner passen. De sfeer van de stickers past mooi in het thema pastel van de planner.

Het zijn echt mega veel verschillende stickers, ik ga ze nooit allemaal in de planner krijgen denk ik. Hierdoor heb ik wel een ruime keuze en dat is echt heel fijn. De teksten zijn ook lekker divers en zowel in het Nederlands als in het Engels. Zo heb je teksten als Whatever, start vandaag, it’s a date, belangrijk, goals, summer lovin en nog veel meer.

Kwaliteit van de stickers

De stickers zijn erg stevig, blijven goed plakken en zijn makkelijk van het blok af te halen. De doorzichtige stickers zijn stevig wat een meerwaarde is want doorzichtige stickers die ook nog eens met een vorm uitgesneden zijn kunnen als ze dun zijn snel scheuren als je ze van een vel haalt. Bij deze gebeurt dat niet omdat ze echt stevig zijn.

stickers

Een diversiteit aan stickers in het thema pastel en zwart/wit. Het enige nadeel van het blok kan zijn dat dit niet jouw thema is maar ik moet zeggen; ik wordt heel vrolijk van dit blok en om ze te gebruiken. Ik weet nu al waar ik een aantal motiverende stickers wil gaan plaatsen.

Een fijne toevoeging op de planner die ik met plezier gebruik. Het blok is te koop bij bol.com en kost €15,99 (dit zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een percentage van de opbrengst)

Recensie exemplaar met dank aan Mus Creatief