fijne

Fijne kerstdagen

We gaan bijna het jaar afsluiten maar niet voordat het kerst is geweest. Vandaag begint de kerst met kerstavond en daarom wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst wensen. Geniet van het bij elkaar zijn, van de rust als je ‘s avonds op de bank zit met een lekker boek en de kat. Eet lekkere dingen en denk niet aan alles wat je naar binnen stopt want je word dikker van wat er het hele jaar in gaat dan deze twee dagen.

Deze kerst had ik echt nog geen idee van dat hij kwam. Elk jaar dezelfde datum maar toch kan het zo zijn dat het opeens er is, gaat de tijd sneller dan je denkt. De kerstboom op de galerij is er niet meer gekomen, de kerstkrans van vorig jaar hing er nog en dat vond ik wel genoeg. Binnen hebben we de kerstboom en daar zijn we dit jaar heel tevreden over hoe hij eruit ziet. De Kerstkaarten zijn verstuurd en daar zie je een stukje van hierboven, kleur, fotografie en ontwerpen gecombineerd op mijn kerstkaart. Elke kaart een andere boodschap binnenin, persoonlijk voor de mensen die hem krijgen. Tijd aan besteed dat vind ik belangrijk.

Met Die hard & Home Alone op tv waar mijn vriend naar kijkt terwijl ik met een boek in mijn hand mee kijk  en Donder en Mevrouw Mieps ook op de bank dat is wat wij een deel van onze dagen gaan doen. Even lekker ontspannen en genieten van een beetje extra vrij.

Geniet, fijne kerstdagen!