Filmpuzzelboek

Filmpuzzelboek

Een doeboek, invulboek, puzzelboek, je kan het zo gek niet verzinnen en het bestaat allemaal. Wanneer ik naar Italië ga kan ik mijn woordzoeker meenemen om helemaal in de sfeer te komen. Wil ik creatief aan de slag dan is het Creachick doeboek ideaal. Mijn vriend die maak ik daar allemaal niet blij mee. Die kijkt liever een film. Zijn filmkennis kan ik goed gebruiken wanneer ik mijn Filmpuzzelboek weer open sla. Want stel een vraag over Alien en hij weet het zeker te vertellen. 

Ian Smith en Gareth Moore slaan de handen in één

Filmkenner Ian Smith en puzzelkoning Gareth Moore nemen je mee op ware filmreis en stellen je puzzelvaardigheden intussen flink op de proef. Ga mee en ontdek 130 jaar cinema, van scripts tot het filmdoek en daar voorbij. Vergroot je filmkennis met fascinerende informatie over alles van filmlegendes en cultregisseurs tot iconische oneliners en verbluffende kostuums, en vermaak je met de uitdagende puzzels en triviavragen.

Het Filmpuzzelboek omvat alle filmgenres, van horror tot sci-fi en van superheldenfilms tot nouvelle vague, en is perfect voor zowel filmliefhebbers als iedereen die gewoon weleens van een Hollywood-kaskraker geniet. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar een film kijken. Ben je er klaar voor? Licht, camera en… actie!

Wat een leuk informatief puzzelboek is dit Filmpuzzelboek. Ik ga niet alleen mijn hersens laten kraken op de hier en daar zeker uitdagende puzzel. Tussen de puzzels door heb je teksten om te lezen over alles en nog wat als het maar met de filmindustrie te maken heeft. Dit is erg leuk want zo verbreed ik mijn kennis over de filmindustrie. Aangezien mijn kennis niet groot is zijn sommige puzzels zeker uitdagend. Wat ik dan doe als ik het echt niet weet dan ga ik het opzoeken. Heb ik de film nog niet gezien maar ben ik nu wel benieuwd naar die film dan zet ik hem op mijn to watch lijstje. Een puzzelboek die meer is dan alleen puzzelen.

Allerlei films komen er voorbij zo ook klassiekers als Alien, E.T. en Jurussic Park. Heerlijk om even in die film wereld te duiken/ Wil je jouw filmkennis verbreden of zien hoe het met je filmkennis staat dan is dit een leuk puzzelboek voor jouw. Het Filmpuzzelboek is voor € 19,99 bij bol.com te koop (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus