event

FlexPower event

Zaterdag 20 april was het tijd om naar een event van FlexPower te gaan. Het event vond plaats in Rotterdam van 11 uur tot ongeveer 2 uur. We kregen een uitnodiging met wat we konden verwachten maar dan weet je natuurlijk nog niet alles. Outfit; sportief en leuk. 

Wanneer ik bij FlexPower aankom komen we in de leuke eetruimte van OVVICE Rotterdam. Een plek waar je je snel op je gemak voelt door de huiselijke sfeer. Een grote tafel in het midden en op de bar wordt al wat drinken en te eten neergezet. Heerlijk om met een stukje bananenbrood te beginnen. Thirza van Let’s go Bananas heeft voor heerlijk vegan eten gezorgd, hier smullen we lekker van terwijl we naar Francisco en Rik luisteren. Hun vertellen ons over FlexPower, wat het is, wat hun visie is en wat wij daar aan bij kunnen dragen. Rianne neemt hierna het woord over om ons te vertellen over het verzorgen van onze spieren.

Na de info van Rick, Francisco en Rianne is het tijd om aan de slag te gaan. We mogen aan de slag onder begeleiding van Maudi van De Happy fit challenge. We wandelen naar het parkeerdek wat nu helemaal leeg is en gaan daar aan de slag met een warming up. De helling naar beneden hardlopend en de trap terug omhoog. Na een paar keer precies andersom.

Hierna volgt wat scharen, jumping jacks en oefeningen waar ik de naam niet weet maar we de stoep voor gebruiken. We zweten al aardig door de zon maar ook de warming up.  We vervolgen de Bootcamp op het gras even uit de brandende zon. Hier mogen we in tweetallen aan de slag; planken terwijl de ander walking lunges doet en situps met high fives bijvoorbeeld.

Als groep sluiten we de bootcamp af met sit ups en elkaar high fives te geven in een cirkel. Nog even een cooling down en dan zit de training erop.

Na de bootcamp wandelen we terug en daar staat op de bar lekker eten op ons te wachten. Bananenbrood, een schaal met fruit en chocolade en pasteitjes. Dat gaat er wel in na de activiteit die we net geleverd hebben. Ik neem een hap van het pasteitje en mijn ogen zeggen genoeg. Wat was dat lekker en een explosie van smaken in mijn mond.

Terwijl we allemaal genieten van het eten schuift Gina Sandifort aan van Let’s go sport om met ons te praten over voeding. Interessant om te horen hoe iedereen met zijn voeding omgaat, waar een ander tegenaan loopt en wat voor tips ze geeft. Helaas was dit te snel voorbij en hadden we allemaal nog veel langer over dit onderwerp kunnen praten maar soms moet er gewoon een einde gemaakt worden aan een leuk, actief en inspirerend samenzijn.

We gingen naar huis met een rugzakje van FlexPower met daarin een meeneem tube van de FlexPower crème, een Tony Chocolony paasreep en een stuk bananenbrood en pasteitjes. Op naar meer leuke events en activiteiten. Binnenkort zullen jullie hier meer over FlexPower gaan lezen want natuurlijk ga ik mijn ervaring delen. Daarnaast zal ik binnenkort gaan delen waar ik aan mee ga doen namens FlexPower. Er staan dus leuke dingen op de planning.

Bedankt FlexPower (Francisco en Rick), Rianne, Thirza, Maudi en Gina.