Flexpower

Flexpower experience

Spierpijn is mij niet onbekend. Ik smeer wel eens een crème op mijn benen maar meestal probeer ik het maar te negeren want dé crème heb ik niet gevonden. Oke dit lieg ik want natuurlijk heb je tijgerbalsem, chilling oil, spiroflor, zechsal en ga zo nog maar even door. Wat deze allemaal als nadeel hebben is op één de geur. Ik wil niet ruiken naar tijgerbalsem of menthol. Iedereen weet gelijk wat je gesmeerd hebt en ergens last van hebt.

Wanneer je de kans krijgt om iets nieuws te testen dan doe je dat. Flexpower volg ik via Instagram, een account met inspirerende posts en als je dan de kans krijgt om hun product te testen dan ga je erheen op een dinsdag middag. Samen met Nicole ging ik naar Flexpower. Voor haar een hele reis voor mij een korte wandeling vanaf mijn werk want het zit op nog geen 1,5 km vanaf mijn werk.

We komen in een gebouw waar ik jaloers op ben. Wat een locatie is Ovvice. Een instagram locatie dan weten de meesten wel wat ik bedoel. Ik kijk in de hal mijn ogen al uit. Ik was al onder de indruk bij de deur waar een hele tekst in snijletters stond en dan binnen de bijzondere lampen en de inrichting. Ja liefde voor de stijl maar daar komen we niet voor. We komen voor Flexpower. Dat was eigenlijk heel makkelijk volg de voetstappen. We volgden de voetstappen en deze leiden ons naar de trap. Als warming up mochten we met de trap naar boven. Bij elke verdieping een bordje met een motivatie of hoe ver we waren. Eenmaal boven waren we goed opgewarmd.

We werden welkom geheten en ontvingen een tasje met hierin de flexpower crème. We trekken onze workout kleding aan en smeren onze onderbenen in voor we aan de workout beginnen. Eerst gaan we aan de slag met de roeimachine, even warm worden. Dan de trappen challenge, alle trappen naar beneden en weer naar boven. Opgewarmt? Dan gaan we verder met dead lifts en squats.

Nicole had nog niet genoeg hieraan en die wilde de Sally challenge doen. Squaten bij bring sally up bring Sally down. Nou mijn bovenbenen vonden dat niet leuk. Deze waren ook niet ingesmeerd. Waarom niet? Waarom hebben we alleen de kuiten ingesmeerd. We trainen erna verder met het springtouw, de grote bal en wat elastieken. Een leuke training en of we de crème hebben gemerkt. Uh? Ja mijn onderbenen zijn warmer dan mijn bovenbenen maar ik moet echt wat beter testen. Beelden van deze training zijn te zien in mijn weekvlog op youtube maar ook bij Nicole

We krijgen de tube mee en kunnen het dus beter gaan testen en dat heb ik gedaan. Want de volgende dag doen mijn bovenbenen echt zeer. Die challenge zat er goed in. Ik wilde wel trainen maar hoe ging ik dat doen met dit gevoel in mijn benen. Insmeren die hap en gaan. Voor ik buiten sta voel ik mijn bovenbenen al warm worden. Het is lekker en ik voel mijn spieren ontspannen. Mijn training loop ik verbazend genoeg met gemak en dat had ik niet verwacht. De spierpijn is de volgende dag verdwenen. Gewoon helemaal weg.

De nog betere test doe ik bij mijn nek. Verkeerd gelegen en mijn nek zit vast. Ik kan niet heel mijn hoofd draaien en het is gevoelig. Dus ik smeer de Flexpower crème op de plek in mijn nek. Het is warm en vlak erna trekt de spanning weg en kan ik gewoon mijn hoofd weer draaien. Ik ruik niet naar menthol of een ander naar geurtje en ik beweeg weer goed. Win win situatie.

Je kan wel begrijpen dat ik deze crème vaker ga gebruiken voor of na de training. Flexpower smeert als een lotion. De lichte formule bevat geen olie en plakt niet aan je huid of kleding. Daarnaast is de geur neutraal en dus ideaal om lekker te smeren, op je werk merkt niemand wat van de ontspannende crème die jij opsmeert. De warmte die de crème afgeeft is fijn, je voelt het echt werken op en in de huid.

Bedankt Flexpower voor de kennismaking met jullie product en leuke training.

Deze post bevat een gekregen product
maar ik ben niet verplicht erover te schrijven dit is mijn mening en ervaring.