Flexpower - Het product voor stijve en stramme spieren

Flexpower – Het product voor stijve en stramme spieren

Flexpower, het product voor stijve en stramme spieren kwam ik vorig jaar zomer een aantal keren tegen bij mij op Instagram. Op een posts reageerde ik en werd uitgenodigd voor de Flexpower Experience. Hier ben ik toen samen met Nicole heen gegaan die ook daarvoor uitgenodigd was. We konden op dat moment de crème zelf ervaren en kregen een work-out. Natuurlijk kregen we een tube mee voor thuis om het te testen tijdens onze eigen trainingen. Ik ben dit gaan doen en mijn ervaringen gaan vergelijken met en zonder de crème.

Het product voor stijve en stramme spieren

Perfect voor warm-up, prestatie en herstel. FlexPower wordt wereldwijd aanbevolen door topatleten, olympiers en prestatiegerichte sporters. FlexPower is ontstaan in Amerika in 2001 en is nu daar de nummer 1 sportcrème. In Nederland wordt FlexPower door de Keuken Kampioen Divisie gebruikt, als de voetballers het gebruiken dan is het toch zeker goed. Het zorgt voor een perfecte voorbereiding. Je gebruikt de crème voor extra warmte tijdens je warming-up. Het geeft als het ware je spieren en gewrichten een boost! Je masseert de crème 5-10 minuten voorafgaand aan je warming-up zo kan de crème zijn werk gaan doen.

MSM, glucosamine en trolamine salicylate

FlexPower bevat MSM, glucosamine en trolamine salicylate. MSM is Methylsulfonylmethane, dit is een lichaamseigen stof die bestaat uit zwavel en methylgroepen. Het is een ondersteunend middel bij aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals spierkramp en (sport)blessures. Glucosamine is een lichaamseigenstof die voorkomt in bijna alle weefsel van het lichaam, hierdoor kun je vrijer bewegen. Trolamine salicylate is een acute pijnstiller. Door FlexPowers unieke technologie dringt FlexPower door de huid heen voor ene langdurige verlichting

Warmte door Flexpower

Als het aankomt op de warmte van FlexPower kun je dat zelf bepalen; veel smeren is veel warmte. Niet in elke situatie is dat fijn, soms kan extra warmte wel fijn zijn. Wanneer je de crème voor het eerst probeert smeer je dus niet te fanatiek. In het begin zal je het niet gelijk voelen maar de werking is al begonnen. Je kan beter de volgende keer iets meer smeren dan direct in de fik staan. Eraf wassen helpt niet want juist de werking met het warme water zorgt dat het meer gestimuleerd wordt. Ja, dit is getest.

Mijn mening

FlexPower is een super fijn product, het heeft me verrast in zijn werking. Wanneer ik het op mijn huid inmasseer verdwijnt de crème bijna direct in mijn huid. Geen plakkerige of kleverige huid, ideaal want dan kan direct de sportkleding aangedaan worden. Wel een tip! Je handen goed wassen na het inmasseren, de crème in je ogen krijgen is natuurlijk niet fijn. Ook al voel je het niet op je handen er zullen restanten achterblijven en die wil je niet in je ogen krijgen. Na het insmeren dacht ik de eerste keer dat het niks deed maar je voelt dat de creme werkt als je gaat bewegen, het trekt diep in de huis, verwarmt en activeert de spieren.

Weet jij hoe iemand ruikt als ze tijgerbalsem hebben gesmeerd? Op marathon dag in Rotterdam pik je ze er zo uit in de metro. FlexPower is geurloos en dat is een hele fijne bijkomstigheid. Smeren zonder dat iemand weet dat jij smeert, of weet dat jij spierpijn hebt.

Voor mij een groot bijkomend voordeel is dat FlexPower geen diclofinac bevat wat in andere creme’s voor de spieren vaak voorkomt. Wanneer je daarvoor allergisch bent wil je dat dus echt niet smeren maar FlexPower kan ik gewoon gebruiken. Meerdere keren per week wordt het door mij gebruikt. De ene keer voor een training, een andere keer erna en soms ook tegen de spierpijn.

Kortingscode en winactie

Wil jij FlexPower proberen? Dat kan, ik geef een kleine tube weg zodat je het kan proberen. Laat me weten welke sport jij doet en wie weet neem ik binnenkort contact met je op voor een exemplaar. Wil je nu al bestellen? Ga dan naar de website en vul bij je bestelling de code FLXP in voor 10% korting. Deel met mij wat jouw ervaring is en dat je hem besteld heb.