Flijmscherp

Flijmscherp met Anita event

Flijmscherp het jaar in en dat was op Zaterdag 18 januari. Want toen stond het eerste event van het jaar op de planning. Gelijk mijn hoogtepunt van de maand januari, daar gaat niks meer overheen. Het was tijd voor het #flijmscherpmetanita event in Rotterdam.

#Flijmscherpmetanita

Het jaar is net van start en dan kan je maar beter goed beginnen. Anita Nederland zette ons op scherp voor 2020 met deze middag. Om half 4 werden we verwelkomt in Recreatiecentrum Oostervant in Rotterdam. De knuffels werden uitgewisseld met Marjon en alle Anita meisjes. Heerlijk om elkaar weer te zien en spreken. Zo balen dat sommigen zo ver weg wonen. Wat drinken en wat lekkers en dan is het tijd voor een woordje van Marjon.

flijmscherp

Marjon verteld ons over de nieuwe collectie. De zaal waar we in staan daar staan ook twee paspoppen. Deze paspoppen hebben aan de 5544 Air control Deltapad, de 5529 Momentum en de 1685 sport tight. Ter ere van het 10-jarig jubileum van de bestseller de Momentum is er een iconic edition ontworpen. Iconic Grey met gele details. De deltapad heeft een nieuwe kleur en dat is vrolijk geel met een bijpassende tight.

Marjon verteld ons over deze sportbh’s waarom ze zo bijzonder zijn en ze beiden in de prijzen zijn gevallen. Het zijn award winnaars. Het is interessant om te weten wat de bh’s zo uniek maakt. Het is niet zomaar een stukje stof wat je aantrekt.

Air control Deltapad

De sportbeha air control Deltapad garandeert, dankzij de exclusief ontwikkelde en gepatenteerde schuimschalen “Deltapad”, optimale ondersteuning en een permanente luchtcirculatie voor een perfect huidklimaat (“Anita Sweat Management”). Door het mesh ontstaat een unieke look met maximale functionaliteit. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt. Dit is mijn favoriet, het model is vrouwelijk en het zit zo comfortabel. Zelfs met een grotere maat is deze ideaal. Voorheen E75 en nu F75 flink de Air control Deltapad aan het testen en ik kan je zeggen I moved my body not my boobs!

Momentum

De bestseller onder de extreem belastbare sportbeha´s is de Momentum. Unieke functies gekoppeld aan het esthetisch design én uitgerust met de “Red Dot Award”. Naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in grote cups. De metaalglans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal straalt energie uit en vergroot jouw motivatie. De inspirerende sportbeha in perfectie, die tot grote prestaties aanspoort.

Goodiebag

We krijgen allemaal een geel tajse met daarin een sportbh, een shirt en een tight. Bij mij in mijn tasje zit de momentum maar na het passen moet ik toch naar de Air control Deltapad omdat deze er wel in mijn maat is en de momentum niet. Maar heel erg vind ik het niet want hoe kan je nu kiezen tussen deze twee mooie en geel wow echt prachtig. Echt liefde voor de kleur zo lekker vrolijk. De tight is voor mij echt nieuw maar zit direct lekker. Het is een driekwart broek met een ritsje op de onderrug voor je sleutels of wat anders. De band aan de bovenkant is fijn dit houd de broek op zijn plek in plaats van een touwtje die je aan moet trekken.Het shirtje met de quote maakt de look af. Tijd om aan de slag te gaan.

De workout van Frido

Aan de bak! De training van Friso duurde 90 minuten maar heel eerlijk dat idee had ik niet aangezien het zo leuk en wisselend was. Ik ben niet iemand die graag vooraan staat maar dit keer koos ik daar wel voor. Vooraan betekend dat ik alles goed kan zien wat Frido voordoet en goed kan horen wat we gaan doen en full focus. De kleding goed testen terwijl ik mee doe aan een workout van 90 minuten. We deden een warming-up, een WOD, supersets, een circuit en een cooling down. Het was echt heel tof om allemaal te doen. Één oefening deed ik niet aangezien ik dat niet slim vond voor mijn lies maar de rest knalde ik lekker mee en dat ging me echt wel lekker af.

Ik heb gezweten, gesprongen en alles eruit gehaald om de outfit te testen en die is geslaagd. Mijn armen en benen die branden lekker na de training maar die mochten met wat lekkers eten en drinken weer afkoelen.

Dank je wel naar Anita Nederland, Marjon, Wilma, Mirjam van ikbdruk.nl, Frido van Flijmscherp en Ritchie voor de fotografie.

De foto's zijn gemaakt door Ritchie Riekerk

Header gemaakt door Wendy

Food en kleding foto's gemaakt door moi