birds

Flowers & Birds notitieblok

Planners en notitieboekjes ik hou ervan. Ik hou me echt enorm in om niet elke keer nieuwe boekjes of bloks te kopen. Tegelijkertijd kan ik er toch niet in schrijven dus een hele verzameling aanleggen is niet slim. Een mooie deskplanner had ik nog niet. Flowers & Birds heeft mij een mooie overzichtelijke opgestuurd en die heb ik de afgelopen dagen gebruikt.

Deze super handige bureauplanner van Flowers & Birds is voor alle busybees, planneraddicts en stationerylovers. 55 weken kan je invullen dus een foutje maken of je drinken per ongeluk eroverheen is niet erg je hebt 3 extra vellen om een jaar vooruit te kunnen.

Het formaat van de planner is A5 wat een makkelijk formaat is. Niet te groot en je steekt hem eventueel zo in je tas wanneer je hem mee wilt nemen.Naast de planning voor de dag kan je to do’s en notities invullen voor de week. Persoonlijk vind ik dit erg fijn die extra ruimte die niet per se bij een bepaalde dag hoort. Je hebt altijd wel dingen die je in de week wilt doen maar niet bij een dag hoeft te staan.

Achterin de planner zitten per kleur 4 stickervellen. Twee stickervellen met nummers, stickervellen met de maanden en een vel met teksten. De stickers zijn erg mooi en in leuke kleuren. Ze zijn handig om te gebruiken zoals ik bijvoorbeeld hierboven heb gedaan.

De notitiepagina’s zitten er in vier verschillende kleuren in en ze wisselen elkaar af. Het zijn mooie pastelkleuren. De stickers zijn in dezelfde kleuren als de pagina’s. Hieronder een blik op de stickerpagina’s.

Een mooie deskplanner waar je heel vrij bent om te doen wat je zelf wilt met de pagina’s. Laat je creativiteit gaan. Het notitieblok is voor € 9,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC

Bewaren