Food ♥ Beef wellington

Food ♥ Beef wellington

Je hebt verschillende soorten beef wellington, onze slager maakt een makkelijke en heerlijke variant. Deze variant van de slager is erg gemakkelijk en die kan je zelf ook thuis maken en dat heb ik laatst ook gedaan. Het was erg lekker, zelfs een klein beetje lekkerder doordat ik het zelf had gemaakt.

Voor dit recept heb je niet veel nodig en je staat niet lang in de keuken. Allemaal dingen waar ik van hou als het op koken aankomt.

Ingrediënten voor 2 personen
200 gr gemarineerde Biefstukreepjes
2 plakjes bladerdeeg

Materialen
Oven
Ovenplaat
Bakpapier

Bereiding
Haal twee plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Wanneer het bladerdeeg ontdooid is maak je er een bakje van (zie foto). In het bakje leg je 100 gr gemarineerde biefstukreepjes. Zet de temperatuur van de oven op 200 graden en plaats de ovenplaat in het midden van de oven. Na 20 minuten is de beefwellington klaar. Serveer het met lekkere aardappeltjes en wat komkommer en je hebt een heerlijke maaltijd.
Food ♥ Beef wellington
Wij gaan dit zeker vaker zelf maken, de voordelen van zelf maken is dat je ook ongekruide reepjes kan nemen, een ander soort vlees, meer vlees of minder vlees. Ga jij het een keer proberen?