Food: New Fork

Food: New Fork

Eten is het dagelijks terugkerende element in onze dag en nieuwe plekjes ontdekken om te eten is altijd leuk. Zo zijn mijn zus en ik afgelopen zaterdag bij New Fork naar binnen gestapt. Gelijk uit het metrostation beurs loop je ertegen aan. Het nodigt je uit om naar binnen te lopen en je kan ook even fijn naar binnen kijken om te zien hoe het eruit ziet.

new-fork1

Food: New Fork

New Fork, het Rotterdamse adresje voor eerlijke en vooral heel lekkere producten. Broodjes, sap, yoghurt, soep en salades: alles is even lekker en verantwoord. Alles op de menukaart is goed voor je humeur. En je geweten. Er wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van eerlijke ingrediënten, maken al de producten met de hand en de koffie is zelfs 100% fairtrade. Echt zuivere koffie dus.

Food: New Fork

We bestelden een beenham omelet en een tosti New Fork, omdat we beiden twee delen kregen hebben we elk een deel genomen zo konden we beide broodjes proeven en ze waren echt verrukkelijk en enorm goed belegd. Wat ik pas zag toen ik thuis was biologische Cola, misschien nog een keer gaan. Duur is het niet en je krijgt lekker veel, je zit goed vol en het brood en de spreads zijn lactose vrij.