Food: Shake it!

Food: Shake it!

Cola, cola, cola en nog eens cola. Coca Cola, dat is wat ik drink, minimaal een fles per dag. Hier en daar een glas sinas, een flesje water of aardbeienlimonade meer niet. Het is niet dat ik het niet wil maar ik vind het niet lekker, ik blijf andere drankjes proberen en proeven maar toch is er nog steeds weinig wat ik drink. Toch probeer ik af en toe wat nieuws, So this time let’s Shake it!

Food: Shake it!

Met nog een aantal bananen en wat yoghurt over kwam ik op het idee weer een recept uit het hardloperskookboek te proberen, dit keer een shake. Origineel hoort er in de shake een lepel pindakaas maar aangezien ik niet top tegen melkproducten en pindakaas kan koos ik ervoor het niet dubbelop te doen. (Kleine hoeveelheden kan ik tegen op goede dagen)

Bananenshake

Benodigdheden
1 banaan
200 ml yoghurt
1 tl honing

Bereiding
Neem de meest rijpe banaan aangezien je deze het makkelijkst kan verwerken. Prak de banaan en meng dit met de yoghurt, voeg één theelepel honing toe en meng nog even goed. Zet het nog even koud en je kan heerlijk genieten. (Heb je een blender dan kan je deze ook gebruiken maar bij gebrek aan een blender prak ik mijn banaan).

Food: Shake it!

De shake bevalt goed. Hij is makkelijk te maken, erg voedzaam en makkelijk mee te nemen. Zaterdagochtend voor mijn work-out en yogales dronk ik een deel en de rest erna en dat was genoeg om de lessen door te komen. Dit nieuwe drankje is voor mij een keeper, gaan jullie hem ook proberen.