canvas

Een foto op canvas voor buiten

Vaderdag, gaan we weer komen met een douchefris, een magazine of iets anders wat we al zo vaak hebben gedaan. Dit jaar niet we hebben namelijk een canvas voor buiten laten maken. Rianne kwam op dit leuke idee en nu hangt er bij mijn ouders een super leuke foto.

Maar waar bestel je nu iets voor buiten. Overal waar we kijken vinden we doeken voor buiten met gaten erin. Die ken ik door mijn werk en dat vind ik echt doeken voor evenementen of voor de bouw. Heel mooi maar niet waarvoor wij het willen we willen iets wat mooi is. Dus even verder zoeken en dan komen we op een canvas voor buiten en dan zoek je op internet en dan vergeet je even dat dit gewoon op nog geen 300 meter van je huis vandaan gedaan kan worden. De canvas voor buiten is besteld bij Art to Art. Wanneer ik iets kan bestellen bij iemand uit het dorp en weet dat de kwaliteit goed is dan doen we dat natuurlijk. Al eerder heb ik hier foto’s besteld o.a. op canvas. Het was weer een tijd geleden dat ik wat had besteld maar het was weer top.

Een canvas voor buiten is echt mooi. Ik had geen idee wat ik kon verwachten precies maar het doek is heel mooi anders als bij canvas voor binnen. Het is veel gladder materiaal. Hieronder zie je het eind resultaat en een paar close-up foto’s.

canvas

canvas

canvas

canvas

Een mooi cadeau voor Vaderdag, zijn eigen Feyenoord team aan de muur. En papa ja die was er enorm blij mee en had dit niet verwachtte krijgen.

Deze post is niet gesponsord maar vind ik leuk om te maken en jullie de mogelijkheden te laten zien wat je kan laten maken met je foto’s.