Foto’s gemaakt met de Kodak Brownie D

Vorige week kon ik mijn foto’s ophalen die ik gemaakt had met de Kodak Brownie D. Ik was echt super nieuwsgierig, ik wist dat van de 8 er zeker 1 niet gelukt was omdat ik die al doorgedraaid had zonder een foto te hebben gemaakt. Ik had dus nog 7 kansen over. Uiteindelijk zijn er twee foto´s gelukt en ontwikkeld, het zijn de foto’s die ik buiten genomen heb, alle foto’s van binnen zijn niet gelukt. De manier waarop ik de foto genomen heb is echt niet goed, de tulp is niet scherp maar de bosjes erachter en bij de kerkklokken geen idee waar het scherp is. Fotograferen met een oude camera is echt veel moeilijker dan met een camera van tegenwoordig. Daarom vindt ik het wel een enorme uitdaging om er goede foto’s mee te krijgen.

foto's-gemaakt-met-de-kodak-brownie-d

Het toestel doet het nog wel dus ik ga zeker nog een aantal rolletjes kopen en oefenen. Dit keer had ik een kleurenrolletje gebruikt maar een zwart/wit lijkt me ook wel wat. Wanneer jullie nog tips hebben hoe je het beste fotografeert met een hele oude camera, dan hoor ik dit graag.