Fotowedstrijd Zelfportret nummer 2

Fotowedstrijd Zelfportret nummer 2

Vorige maand werd ik lid van de online fotoclub, op de site vind je uiteenlopende tips over fotografie, nabewerking, exposities en nog veel meer. Naast alle tips hebben ze elke maand een fotowedstrijd. Als je de fotowedstrijd wint krijg je geen prijs maar een digitale fotoclub award met de eerste, tweede of derde plaats. Deze eerste drie plaatsen worden bepaalt door de jury van deze fotowedstrijd, ze kijken naar verschillen facetten om je foto te beoordelen; originaliteit, kwaliteit, compositie, lijnwerking, kadering, licht, kleur, techniek, bewerking, manipulatie etc. Er is ook nog een publieks award voor de foto met de meeste stemmen. Als je wint wordt je foto gepubliceerd op de blog van fotoclub.nu en krijgt je foto een plek in the wall of fame op de website.

Fotowedstrijd Zelfportret nummer 2

Het thema van de wedstrijd van april was zelfportret en dat leek me wel leuk om mee te doen. Totaal niks verwachtend ga ik in de ochtend naar de website om de winnaars te bekijken blijk ik zelf één van de winnaars te zijn met een tweede plaats. Dat vond ik wel super gaaf.

Fotowedstrijd Zelfportret nummer 2

Fotowedstrijd “Kleurrijk Licht”

Deze maand is er weer een fotowedstrijd en ditmaal met het thema; “Kleurrijk Licht” Aan het thema mag je je eigen invulling geven. Uiteraard maak je de foto speciaal voor deze wedstrijd en alleen je beste resultaat plaats hier op Facebook. Let op! voordat je meedoet lees je EERST de uitleg en de regels.

Voor mijn inzending ben ik hard aan het nadenken wat het wordt maar ik zal zeker een foto maken en inzenden. Gaan jullie ook meedoen? Als je meedoet laat het even weten ik ben wel benieuwd wat jullie inzending is.