gekregen

Gekocht, gekregen en gelezen augustus

De afgelopen maand heb ik niet erg veel gelezen. Ik ben vooral met boeken aan de slag gegaan. Aan de slag? Ja, ik had boeken waar ik wat voor moest doen. Zoals handlettering of yoga. Super leuk en ook nog eens verslavend, het handletteren dan. In deze gekocht, gekregen en gelezen komen weer veel verschillende boeken aan bod. Van creatieve boeken tot spannende boeken.

In eerste instantie zou deze maand de stapel niet zo groot zijn. Maar sinds afgelopen dinsdag zijn er vier boeken bijgekomen door Uitgeverij A.W. Bruna. Nee dat vind ik helemaal niet erg, het zijn ook boeken waar ik enorm benieuwd naar ben vooral Orphan X. In de video bespreek ik de boeken met je die ik gelezen en gekregen heb. Van jouw zou ik willen weten welk boek jij benieuwd naar bent hoe hij is en welke boeken je gelezen hebt.

Een mooie stapel om te lezen en binnenkort horen jullie meer over de boeken waarvan nog geen recensie online is gekomen.

Bedankt voor de recensie exemplaren
Uitgeverij A.W. Bruna – Uitgeverij Moon – Uitgeverij Karakter
Bol boeken – BBNC Uitgevers – Uitgeverij Holland – Uitgeverij Kosmos