gelezen december

Gekocht gekregen en gelezen december

December de maand waarvan ik dacht dat er bijna geen boek uit kwam. Welke er uitkwamen dat zou niks voor mij zijn. Ik het enorm mis want afgelopen maand heb ik een hele stapel mooie boeken mogen ontvangen.

De boeken die in december binnen gekomen zijn zullen bijna allemaal in januari als recensie online verschijnen. Een paar zijn al online gekomen. Dat zijn de kerstboekjes want die ga ik in januari niet meer lezen. Één boek zal pas in februari online komen omdat het boek dan pas uitkomt. Hoe bijzonder! Het boek heb ik al in mijn bezit terwijl het in februari pas uitkomt.

In de video laat ik je de stapel boeken zien. Er zit ook nog een bijzonder boek tussen die ik gekocht heb want daar sta ik met mijn blog in.

In de video mist een boek en dat is De winterkinderen en dat komt omdat hij bij mijn ouders ligt.