Gekocht Gekregen en Gelezen juli

Gekocht Gekregen en Gelezen juli

Van mijn want to have boeken lijstje kan ik weer een paar boeken afstrepen. De boekenkast wordt voller en ik gelukkig als ik ernaar kijk, al mag het wat geordend worden. Of een hele nieuwe grote kast mag natuurlijk ook. De boeken die ik deze maand kocht of kreeg waren mooie en fijne boeken. Boeken die ik al lang wilde hebben, waar ik pas sinds kort weer de titel van wist of een boek die gewoon in mijn kast moest komen te staan. Deze Gekocht, Gekregen en Gelezen juli natuurlijk weer met een video zodat ik jullie de boeken kan laten zien.

Er mist alleen één boek in de video en dat is Gijp. Gijp is op vakantie. Mijn vader is Gijp aan het lezen en dat is Uniek (ja uniek met een hoofdletter zelfs). Mijn vader is geen lezer maar na mijn enthousiasme en die van mijn zus wilde hij het boek toch ook echt zelf lezen.

Deze maand waren er zelfs tweedehands boeken die ik kocht. Maar ze lijken allemaal nog als nieuw want ik ben een enorme zeikerd op dat gebied ze moeten er wel heel goed uitzien. Ik koos voor tweedehands boeken omdat boeken een mooi tweede leven gun en boeken waar ik niet zeker van weet of ze wat voor mij zijn kan ik dan goedkoper proberen. De boeken kocht ik in Dordrecht op de boekenmarkt en in Krimpen aan den IJssel waar op het winkelcentrum iemand stond om boeken te verkopen.

Welke boeken heb jij mogen toevoegen aan je boekenkast?
Koop jij ook weleens tweedehands boeken?

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Rubinstein, Clavis, Uitgeverij Holland, Not Just Any Book,
A.W. Bruna, Lev, VI, Over Amstel, Kosmos, Zomer & Keuning, Scelta Publishing