gelezen juni

Gekocht gekregen en gelezen juni

De hele maand juni had ik het idee dat ik jarig was en niet alleen op één van de laatste dagen van de maand. Want op de 28e was ik echt jarig. Waarom ik me zo jarig voelde? Alle boeken die de afgelopen maand bezorgd werden. Het was echt veel dit keer niet normaal.

Deze maand gewoon weer een video met de boeken die ik gekocht, gekregen en gelezen heb. Met een video vind ik het toch leuker dan te schrijven welke boeken er binnen gekomen zijn. Het blijft nog wat onwennig om te doen maar ik hoop dat jullie het weer leuk vinden.

Deze maand dertien nieuwe boeken. Dat vind ik echt heel veel maar enorm leuk. Er zit een eerste deel in een serie bij maar ook het vierde deel in mijn favoriete serie. Een Young Adult boek en een boek van een bestseller schrijfster. Weer veel variatie in de boeken deze maand. Naast deze boeken ben ik aan het lezen in Jip en Janneke enorm anders dan de boeken die je in de video zal zien.

Zitten er boeken tussen die jij ook wil lezen? Of heb je tips welke ik als eerste moet lezen omdat je al een boek hebt gelezen.

 

Recensie exemplaren met dank aan
Uitgeverij Boekerij, Clavis, Voorhoeve, AW Bruna,
Scelta Publishing, Lev, Zomer & Keuning, Kosmos, Voetbal Inside – Over Amstel