Gekocht gekregen en gelezen maart

Gekocht gekregen en gelezen maart

Met een video neem ik jullie weer mee in mijn maand met de boeken die ik Gekocht gekregen en gelezen heb. Deze maand zelf geen boek gekocht maar eens een boek gepakt van de stapel die ik nog moet lezen. Daarnaast heb ik weer veel mooie boeken gekregen en werd ik weer verrast met een boek. Niet alles wat ik gelezen heb of aan het lezen ben komt voorbij omdat sommige boeken in de vorige video al te zien waren.

Veel kijk plezier!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Welke boeken hebben jullie gekocht, gekregen en gelezen de afgelopen maand. Laat het in een reactie weten hieronder of onder mijn video wie weet inspireer je mij om het boek te gaan lezen. Er kunnen altijd meer boeken op mijn to be read lijstje.

Meer video’s vind je op mijn kanaal