Gekocht gekregen en gelezen mei

Gekocht gekregen en gelezen mei

Het is niet elke maand zo’n feest als vorige maand toen er wel elf boeken nieuw in mijn kast gingen. Deze maand bleef het bij een mooi aantal, drie exemplaren. Drie exemplaren die alle drie fit en healthy uitstralen. Daarnaast las ik nog drie boeken en twee manuscripten.

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn las ik afgelopen maand. Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) is een aanrader, je hoeft niet van musea en kunst te houden want het is een leuk boek over vriendschap, een ontdekking en liefde. De schrijfstijl is erg prettig en Astrid heeft het leuk gedaan door gebeurtenissen die aan het begin plaats vinden en voor Noor een schok zijn terug te laten komen in het verhaal naar het einde toe. Mocht je het vergeten zijn (wat ik niet was want ik linkte wat er gebeurde al aan die gebeurtenis) dan wordt er nog wel verteld wat er is gebeurt. Mijn hele recensie kan je hier lezen.

Me zus & me zo heb ik gelezen, het is geschreven en samengesteld door twee zussen Rachel & Eva Stolk. Ze hebben gezorgd voor een leuk boekje wat je cadeau kan doen aan je zus. Het staat boordevol anekdotes, zussen in gesprek, gedichtjes, tips, quotes. Mijn recensie kan je hier lezen.

Hadden we maar dezelfde taal gesproken is een prachtig boek die je meeneemt langs de Hindenburgerlinie. De Hindenburglinie die ruim duizend kilometer lang is. Het boek vormt het verhaal van de mensen in de loopgraven tijdens de Eerste Wereld oorlog. Mijn recensie kan je hier lezen.

gelezen mei

Fun to run van Natascha Klootsema kreeg ik van Uitgeverij Snor. Een heel vrolijk boekje over hardlopen voor de beginnende  hardloper. Boekje omdat het een klein handzaam boekje is. Mijn recensie van Fun to run zal binnenkort online komen.

Het boek van Jet van Jet van Nieuwkerk gekregen van Uitgeverij Carrera. Dit boek was ik heel verrast dat ik hem kreeg aangezien ik heel lang geleden hem aangevraagd had en nooit iets op gehoord had en toen kreeg ik opeens verrast toen ik een mail ontving. Het boek ziet er super mooi, fris en leuk uit. Ik heb al een heel stuk gelezen in het boek en ga binnenkort wat lekkers eruit maken en dan kunnen jullie erna mijn recensie lezen.

gelezen mei

Rotterdam Rent van Maaike Marechal heb ik gekregen voor Just Keep Running. Er staan super veel leuke Rotterdamse hardlooproutes in. Ik kan niet wachten om er een aantal te proberen. Deze recensie zal komen op Just Keep Running.

Over de manuscripten kan ik jullie niks vertellen. Deze worden beoordeeld of ze doorgaan of niet en daarom mag er nog niks over gedeeld worden. Ik vind het heel gaaf om de boeken al te mogen lezen en beoordelen voor ze ook daadwerkelijk uitkomen of doorgaan.

Welke boeken hebben jullie gelezen, gekocht of gekregen de afgelopen maand?