gelezen november

Gekocht gekregen en gelezen november

Vond ik de afgelopen maanden al dat er veel boeken binnen kwamen, ging dat in november gewoon nog even door. In deze gekocht gekregen en gelezen november diverse boeken. Niet verwachte boeken, gehoopte boeken en verrassingsboeken. Van een klein boekje tot een boek wat niet door de brievenbus paste door de afmeting.

In deze video gekocht gekregen en gelezen laat ik jullie de boeken zien van november. Van Hebban kreeg ik het boek Over Alles van James Brown & Richard Platt. Dit boek is een buzzboek bij Hebban. Van het grootste naar het kleinste boek en dat is Laat het los & andere tegelsprookjes van Susan Smit. Een boekje met 45 populaire wijsheden maar dan afgepeld en opnieuw bekeken. Een boekje wat echt leuk vormgegeven is en ook leuk om te lezen. Naast lezen ben ik graag creatief, ik ben niet voor niks Grafisch Vormgever. Het boek wat uitgeverij Snor heeft uitgegeven is dan ook zeker aan mij besteed. Letters! moderne kaligrafie & handlettering van Marjet is echt een super mooi boek en een boek waarmee ik aan de slag wil.

Gelukkig kwamen er ook nog gewone leesboeken met De winterkinderen van Lulu Taylor. De winterkinderen een titel die wel bij de koudere temperaturen past. Ik ben er van de week in begonnen en ben heel benieuwd naar dit boek. Las ik begin van de maand Rauw het indrukwekkende boek van Yvonne Deinert. Van Astrid Witte las ik Spiegelmeisje een leuk raadselboek.

Als digitaal boek heb ik Kraay geschreven door Vincent de Vries gekregen. Dit boek is bijna uit en ik kan echt genieten van de boeken van oud voetballers. De verhalen, maar ook de mens achter de persoon. Van een voetballer naar een hockeyster; Ellen Hoog met Grenzeloos Gezond. Een prima opvolger voor In perfecte conditie met recepten en work-outs.

Een heel ander soort boek wat op de deurmat viel is Master your Mindset van Michael Pilarczyk. Een boek over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Wat wil je echt? Leef je mooiste leven. Een boek maar meer dan een boek want er is ook een videocursus bij en een werkboek.

Geheel onverwachts kwam er van A.W. Bruna een boek binnen. Een boek die ik voor kerst aan mezelf cadeau had willen doen maar dat hoeft niet meer. Het boek is Hygge en ik wilde dit graag omdat ik er alleen maar positieve berichten over hoorde. Het boek is echt een plaatje.

In de video zien jullie de boeken en vertel ik er wat meer over. En ja ik ben al verkouden op de video vandaar dat ik wat moeilijker praat dan normaal.