gelezen

Gekocht gekregen en gelezen oktober

De stapel boeken die binnen is gekomen is hoog. Een trilogie maakt de stapel nog hoger en een kookboek voegt ook de nodige centimeters toe. De kinderboeken voor mezelf zitten er weer tussen en genoeg informatieve boeken en spannende boeken. dan heb ik de romantische nog overgeslagen en ja die zitten er zeker tussen. Ik heb veel mogen ontvangen en daar ben ik erg dankbaar voor. Helaas heb ik wel weinig gelezen deze maand.

Een overvloed aan boeken en weinig energie of concentratie om te lezen. De kinderboeken en kookboeken waren dus wel heel fijn want wat voelde dat vreemd voor me. Niet lezen maakt me onrustig net als niet hardlopen. Gelukkig kwam het aan het einde van de maand goed en las ik steeds meer bladzijdes. De stapel gelezen boeken groeide dus gelukkig mee.

Kijk je mee welke boeken ik heb binnengekregen de afgelopen maand

Recensie exemplaren met dank aan
A.W. Bruna – Uitgeverij Fontein – Uitgeverij Zomer & Keuning
Uitgeverij Voorhoeve – Uitgeverij Rubinstein – Lev