gekocht

Gekocht gekregen en gelezen september

Een diversiteit aan boeken is op de deurmat gevallen. Van jeugdboeken tot thrillers en van een boek over slapen tot een boek over eten. Echt heel divers dus en dat maakt het lezen zo leuk. Geef mij een kinderboek en ik lees het met no zo veel plezier als een thriller. Voorwaarde als de verhalen maar goed zijn.

Afgelopen maand voegde ik boek 500 aan mijn kast toe. De eer was aan De wereld volgens Gijp van Michel van Egmond. Wanneer ik naar mijn uitpuilende kast kijk kan ik alleen maar blij worden van alle mooie boeken die erin staan. Een mooi breed assortiment en voor elk seizoen, gevoel wel een boek. Ideaal ingericht is de kast nu niet maar ooit komt dat nog wel. Dan heb ik een mooie grote kast en kan ik hem inrichten zodat het klopt.

Kijk je mee welke boeken ik heb binnengekregen de afgelopen maand

 

Recensie exemplaren met dank aan
Uitgeverij Over Amstel – Voetbal Inside – A.W. Bruna – Uitgeverij Fontein
Uitgeverij Voorhoeve – Uitgeverij Rubinstein – Lev – BBNC Uitgevers