dieotepunt

Gekocht, gekregen, gelezen; Dieptepunt

Op leesgebied was maart echt een dieptepunt. Een dieptepunt omdat ik 50 bladzijdes heb gelezen als het niet minder is. Ik wilde lezen maar de avonden vlogen voorbij, ik viel in slaap en in de ochtend geen tijd. In de pauze op mijn werk kon ik vier keer dezelfde bladzijde lezen want mij niet storen is soms best heel lastig. 

Gekocht in maart

Bij de kringloop kocht ik  Winter in Schotland van Sarah Morgan. De cover trok me enorm aan. De sfeer die het uitstraalt trok me aan.

Workaholic Hannah weet dat ze onmogelijk de rest van haar leven vakanties met haar familie kan vermijden. Alleen heeft ze naast hun hooggespannen verwachtingen nu ook stress vanwege het grote geheim dat ze sinds kort met zich meedraagt. Huismoeder Beth zit in een persoonlijke crisis. Het enige wat zij van kerst verwacht is tijd om te besluiten of ze weer aan het werk zal gaan. De bedoeling was echter dat haar familie voor ontspanning zou zorgen, en niet het tegendeel! Posy vraagt zich af of ze wel haar ‘beste leven’ leidt, maar dur¬ niet te veranderen uit loyaliteit jegens haar ouders. Tot haar nieuwe buurman Luke de rust komt verstoren… In de koude Schotse Hooglanden droomt Suzanne McBride van de perfecte kerst met haar drie totaal verschillende dochters. Maar zullen ze een hele vakantie met elkaar overleven? Suzanne zal moeten vertrouwen op de kracht van familiebanden om haar dochters weer bij elkaar te krijgen.

Gekregen in maart

Twee boeken heb ik deze maand gekregen en dat is één boek van de uitgeverij en één van een minibieb.

Formule 1 voor Dummies van Joe Burik kreeg ik van de uitgeverij. Alles wat je moet weten over de Formule 1 lees je in Formule 1 voor Dummies. Leer meer over dit waanzinnige circus ter waarde van enkele miljarden, waarin de beste autocoureurs en teams ter wereld racen om het winnen van Grand Prix en – uiteindelijk – het wereldkampioenschap. Alle belangrijke onderwerpen worden in begrijpelijke taal uitgelegd, van het belang van banden tot de levensverhalen van Max Verstappen, Nyck de Vries en hun collega’s. Zo ben je razendsnel goed op de hoogte!

Het boek uit de minibieb is Een verrassende stap van Robyn Carr. Een Robyn Carr kan ik niet laten liggen. In de adembenemende natuur van Colorado ligt het plaatsje Sullivan’s Crossing. Wanneer alles in haar leven tegenzit, reist Maggie ernaartoe om een tijdje bij haar vader te logeren. Maar dan krijgt haar vader een hartaanval en moet ze voor hem én zijn campingwinkel zorgen. Wanneer de mysterieuze hiker Cal Jones zijn hulp aanbiedt, vertrouwt ze het niet helemaal, tot ze de ware reden van zijn verblijf ontdekt…

dieptepunt

Gelezen in maart

Maart was echt mijn dieptepunt kwa lezen. Ik denk dat ik in jaren niet zo weinig heb gelezen. Gelukkig vond ik het lezen van Hendrik Groen Pogingen iets van het leven te maken echt heerlijk om te doen. Ik ging lezen en de ene na de andere dag die ik las ging aan me voorbij. Het boek is nog niet uit maar dat maakt niet uit het betekend dat ik nog heerlijke pagina’s te gaan heb.