2022

Gelukkig 2022

Vandaag is het 1 januari 2022, een nieuw jaar, nieuwe kansen! De meesten van jullie slapen waarschijnlijk nog heerlijk uit om bij te komen van een nieuwjaarsfeestje wanneer deze post online verschijnt. Het zal allemaal vast anders gegaan zijn dan je hoopte maar toch hoop ik dat je een fijne avond hebt gehad. Dat je hebt genoten van de avond en hem voor jouw zo fijn mogelijk hebt gemaakt. Ik wil jullie via deze weg een spetterend nieuwjaar wensen, vol liefde, geluk en vooral veel gezondheid.

Mijn dag is alweer vroeg begonnen want ik weet niet wat uitslapen is. Daarnaast vind ik het heerlijk om vroeg op te staan en de dag te beginnen. Een voornemen die ik al een tijdje probeer is zo snel mogelijk nadat ik ben wakker geworden opstaan. Al is dat momenteel echt wel lastig wanneer mijn bed lekker warm is en wanneer ik mijn benen uit bed steek ik de kou voel. Nog meer naar Lienke luisteren en kijken in de ochtend hoe actief en lekker ze gaat in de ochtend. Een voornemen die ik al startte voor het nieuwe jaar begon en nu wil proberen door te zetten.

Wat mijn andere voornemens zijn voor het jaar 2022 zal je aankomende week gaan lezen. Ik zal dan delen wat mijn plannen op sportief gebied zijn maar ook wat ik hoop te kunnen gaan doen dit jaar. Wat mijn leesdoelen zijn en welke boeken ik hoop dit jaar uit te lezen.

Laat 2022 het jaar zijn waar je nog meer dan anders gaat genieten. Genieten van de kleine dingen in het leven. Contact hebt met mensen waar jij gelukkig van wordt, waar je geeft maar ook neemt. Mensen die je inspireren en helpen waar nodig. Wees actief, creatief, zoek iets wat bij jouw past waarvan je ontspant en van kan genieten. Zorg dat je niet alleen goed voor je lichaam zorgt maar ook voor je hoofd.

Gelukkig 2022!