Gelukkig en liefdevol 2016

Gelukkig en liefdevol 2016

Nog heel goed kan ik me oud en nieuw herinneren als klein meisje. Met mijn eigen gemaakte bedje lag ik beneden voor de tv op de grond. Wachten op het vuurwerk wat we zelf gingen afsteken en op het aftellen. Naar mate ik ouder werd hechtte ik er weinig waarde meer aan, december werd gewoon weer januari. Tot ik weer ouder werd en de overgang naar een nieuw jaar weer betekenis kreeg. Een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, een nieuw boek. Het oude sla je om of zelfs helemaal dicht. Je hoopt op een beter jaar, pakt elkaar stevig vast en wenst elkaar het aller beste.

Gelukkig en liefdevol 2016

Het is mooi om symbolisch aan een nieuwe start te beginnen maar besef je dat elke dag zo hoort te zijn. Elke dag is een mooi begin en zou je alles uit moeten halen wat voor jouw die dag kan. Toch is het fijn om het nieuwe jaar als een nieuwe start te zien, maak voor jezelf een lijstje met wat je wil doen en wilt bereiken. Het werkt motiverend om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Deze week deel ik mijn lijstjes met jullie, zo ga ik een aantal challenges met mezelf aan en deel ik mijn hardloop, lees en fotografie plannen maar voor nu houd ik het kort.

Gelukkig en liefdevol 2016, ik wil je voor elke dag van 2016 het beste wensen. Natuurlijk gaan er minder fijne dagen tussen zitten maar kijk terug op die dag en zoek de geluksmomentje want elke dag heeft iets moois. Omring je met mensen waar jij vrolijk van wordt, die je positieve energie geven en je motiveren om te doen wat jij wilt doen.