Geplande exposities

Afgelopen vrijdag heb ik mijn foto’s weggehaald uit het cultuurhuis. Ze hebben er twee maanden mogen schitteren voor iedereen en op dit moment schitteren er een aantal bij ons thuis aan de muur. Als ik thuis kom zie ik gelijk de toecan hangen en vanaf mijn werkplek wordt ik aangekeken door een enorme struisvogel en zometeen wanneer er een gaatje in de muur zit kijkt ook heel de dag Donder ons aan.

geplande-exposities

Exposeren is leuk en ik ben al bezig met de voorbereidingen voor nieuwe exposities. De ruimtes waar mijn werk gaat komen te hangen zijn de bibliotheken van Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Bergambacht en Schoonhoven. Juli zal het weer beginnen met 2 maanden Krimpen aan de Lek, Schoonhoven staat al gepland voor januari 2014 dus ik zit al lekker vol.

Ik wil het wel een beetje anders doen dan dat ik het nu gedaan heb en daar heb ik nu ook tijd genoeg voor om dat te bedenken en in te richten. De voorbereiding, inrichting en de expositie zal ik natuurlijk met jullie delen en wanneer er meer data’s komen en dat hoop ik zeker want ik ben hier namelijk nog niet klaar mee want ik wil meer want het is leuk.