Girl meets yoga - Lianne - The self help hipster

Girl meets yoga – Lianne – The self help hipster

Girl meets yoga van Lianne – The self help hipster heb ik voor een tweede keer gelezen. De eerste keer las ik hem 2 jaar geleden. Toen vond ik het al fijn om te lezen en ik dacht waarom herlees ik het boekje niet nog een keer. Gewoon om weer even te lezen waarom yoga goed voor je is en wat het voor je kan betekenen en weer gemotiveerd te worden om het vaker te doen.

Zaterdagochtend voor de body balance les begon ik in dit boekje. Ik had net de eerste bladzijdes gelezen en daar stonden een aantal tips bij zoals luisteren naar wat je lichaam kan, elk lichaam is anders en The now is perfect. Ik stap de body balance zaal in en de les gaat niet door, als vervanging kregen we yoga. Toeval of meant to be?

Heerlijke zin: wanting to go so badly I don’t even think of reasons not to. It makes everything so easy. Dat gevoel heb ik altijd op zaterdagochtend ik wil naar Body Balance mijn planning van de dag wordt daaromheen gepland. Zondag hardlopen altijd gewoon gaan zelfs na een uurtje slapen of voor een drukke dag ik denk er nog geen eens bij na, ik plan het ergens in op die dag.

I like the saying “‘Obsessed’ is how the lazy describe the dedicated.” I like the idea of people being obsessed about the things that are good for them, that make them feel happy. What’s going to be your obsession? Whatever it is, want it like its you’re starving and there is one last cookie in the jar: Do what it takes to get it.

Be willing to pay the price: een heerlijk stukje over de prijs wat iets kost om te bereiken wat je wilt. Niet alleen de letterlijke prijs maar ook de prijs in tijd, sociale tijd enz. Als je een doel voor ogen hebt moet je ervoor gaan.

Na 33 pagina’s ben je al klaar met lezen. Van mij had het nog even verder mogen gaan. Het boekje heet girl meets yoga maar het is veel meer dan dat. Door sommige stukjes tekst ga je verder kijken dan het moment, kijken naar het doel en wat je erdoor kunt of hebt bereikt al.

De schrijfstijl van Lianne is lekker en dat het in het Engels is was totaal niet vervelend. Haar blogs lees ik ook graag en wie weet ga ik ook nog de andere ebooks lezen ben je benieuwd naar het boekje dan kan je hem hier downloaden.