health

Glamour Health Challenge The Music Edition

Zondag 18 juni ging ik met Rianne vroeg op pad richting Amsterdam. Van Redken hadden we kaartjes gekregen voor de Glamour Health Challenge The Music Edition. We hadden er echt super veel zin in. Mooi weer, lekkere en leuke trainers wat wil je nog meer. Oke het liefst een ander stadion maar goed wij gingen naar het Johan Cruijf stadion voor een gezellige leuke en actieve middag.

We waren enorm op tijd in Amsterdam en genoten al lekker van de zonnestralen tijdens het wachten. We dachten echt dat er bijna niemand zou komen want het was nog zo stil maar langzaam werd het drukker en drukker. Na een tijd mochten we eindelijk naar binnen en daar stond Dave Roelvink al te draaien. We zochten een plekje op de grasmat op, legden ons matje neer en genoten van de zon en de muziek. Jan Versteegh opende het Glamour Health festival en onthulde samen met Dave Roelvink en Anna Nooshin hun cover.

In de video krijg je al een goede indruk wat we gedaan hebben en hieronder vindt je vooral veel foto’s en een beetje tekst. De Glamour Health Challenge was voor het derde jaar en waar het dit jaar om ging werd heel duidelijk gemeld door Anke de Jong die hoofdredactrice van Glamour:

“Het gaat niet om sixpack maar lekker in je vel zitten.”

Dan is het tijd om aan de bak te gaan. Dave draaiend en Donny die ons een enorm goede warming up gaf. Hij deed alles voor per twee oefeningen en dan mochten wij ze doen. Jammer dat ik de helft van de oefeningen ben vergeten hoe ze gingen. Had ze graag onthouden om zelf ook deze oefeningen te kunnen doen.

Na deze warming up die al een work out op zich was zagen wij er al uit zoals je hieronder kan zien. Dit komt ook zeker door de warme zon die op ons scheen.

Tijd om bij te komen is er zeker niet want we mogen gelijk door met Larz. Larz is gekker, drukker en die vraagt nog even meer van je. Maar natuurlijk doen we gewoon mee. We gaan door en door en de bovenbenen beginnen het al te voelen. Nee die benen spaart hij zeker niet. Hij maakt er een feestje van met een dansje hier en daar en een move voor ons power vrouwen

Hoe ik er na de training van Larz uit zie…. rood doorlopen en ik zie helemaal niks meer want het zoute zweet is in mijn ogen gelopen. Man man man dat was nog eens een workout.

Tijd om uit te rusten. Uit te rusten en rond te kijken. We halen de Glamour en natuurlijk moet die gesigneerd worden door Dave en Anna.

Anna was echt super lief want ze heeft mijn boek On Top ook gesigneerd en dat vind ik wel erg leuk!

Nog even met Donny op de foto die echt wel mijn personal trainer zou mogen worden daar heb ik totaal geen probleem mee. Ik denk dat ik alle oefeningen zou doen die hij zou aangeven. Natuurlijk met gemopper hier en daar maar ik zou ze wel doen. De training van hem vond ik echt heel erg leuk en effectief.

Rens Kroes was er ook en Rianne kocht haar leuke boek The Party edition en Rens was heel aardig en nam de tijd.

De laatste die komt is niet de minste want het is Ashley Graham. Top model die er fantastisch uitziet maar wel een maatje meer heeft maar echt prachtig is. We gaan weer aan de slag en doen deze derde training nog enthousiast maar minder makkelijk mee.

Na een fantastische middag gaan we naar huis. Helemaal kapot komen we thuis aan en de volgende dag komen we niet gemakkelijk vooruit. Traplopen, naar de wc gaan en ga zo maar door het is geen pretje maar ik kijk met een enorme lach terug op een leuke middag. Ik wil Redken bedanken dat wij hiernaartoe mochten en ons haar zat natuurlijk nog helemaal perfect. Kan ook niet anders met kapster Rianne en de Redken producten die ze gebruikt.

Bewaren