Glasses

Wanneer ik mijn rode bril droeg kreeg ik vaak te horen “hé je hebt een andere bril op”. In de tussentijd had ik hem alweer vier jaar en bleven ze het zeggen. Sinds januari loop ik met een nieuwe bril en er zijn maar weinig mensen die het opvalt. Wat ik eigenlijk als positief beschouw want dat betekent dat het niet opvalt en de bril bij mij past. De bril zit heerlijk en heeft elke dag al op mijn hoofd gezeten. Binnenkort gaan er toch in mijn oude brillen nieuwe glazen want vooral met sporten vind ik mijn oude bril erg fijn.

These glasses had to be photographed!

Glasses

 Mijn bril fotograferen was weer eens wat anders dan Sweety, Donder, mensen of de natuur. Alleen mijn bril vond ik een beetje saai en leeg daarom koos ik ervoor mijn bril op twee boeken te leggen en het bovenste boek is weer gekoppeld aan de bril want ze zijn beiden van vogue, die link vind ik wel leuk.

Glasses

I ♥ my new glasses hij is van Vogue en is bruin met groene accenten in de poten. Eerst wou ik een zwarte bril maar dat staat erg hard in mijn gezicht en deze bruine kleur niet.