Glow

Glow 2019

Met Glow maakte ik kennis in 2015. Dat jaar ging ik er samen met Eveline heen. Het jaar erna wilde ik met mijn vader erheen maar dat lukte niet maar in 2017 stond ik er samen met mijn ouders en zus. Op de route spraken we af met Eveline en haar man. 2018 sloegen we niet over en liepen we de route weer samen met Eveline.

glow

Toen ik vorige maand bij Eveline was vroeg ze natuurlijk of we nog naar Glow kwamen. Daar hoefde ik niet aan te twijfelen natuurlijk en zo spraken we weer af voor Glow maar nu versie 2019. Samen met mijn ouders en zus richting Eindhoven. Na een warme maaltijd gingen we de route wandelen.

Glow is echt heel leuk maar heeft ook een nadeel. Je gaat vergelijken met de vorige keren. Heel eerlijk de eerste keer blijft de mooiste. Voor mijn idee was alles toen groter en indrukwekkender. Nu had ik toen ook direct een jubileum editie dus misschien was het toen ook grootser. Dit keer viel me op dat er veel kleine dingen waren en toen opeens waren er de grote uitspringers. De kerk, het grote gebouw en het plein die helemaal verlicht was met allemaal kleuren. Magisch hoe we eruitzagen en de gebouwen.

Glow

Een keuze maken uit de vele foto’s was lastig maar hier een selectie.

Glow

Glow

Glow

Glow