GLow

Glow Eindhoven 2017

Al twee jaar op de planning om aan papa te laten zien en dan dit jaar eindelijk gebeurt. We zijn naar Glow Eindhoven geweest. Niet alleen papa en ik, nee we hebben er een gezellig uitje gemaakt met z’n vieren. Mama en Rianne gingen natuurlijk gezellig mee.

Om vier uur begon ons uitje. We haalden Rianne op en binnen no-time ging de zak pombar open op de achterbank. Af en toe een handje naar de voorbank en lekker gereden worden. Wel lekker om dit keer niet zelf richting Eindhoven te rijden. We hadden een ideale parkeerplek en zo liepen we Eindhoven centrum in. Even zwaaien naar de finish straat van de halve marathon en voor het eerst ging ik dit deel van Eindhoven echt bekijken. Gewoon winkels, die had ik nog nooit gezien haha. Wat waren de gebouwen mooi versierd met kerst lichtjes. Ik keek mijn ogen al uit. Maar eerst eten.

Dat eten was wel een drama. Alles zat tot de nok toe vol. Gelukkig vonden we een tafel bij Eetcafé Spijker en daar hebben we heerlijk gegeten. Ik heb een heerlijke steak bavette gegeten. Echt perfect gemaakt, heerlijke patat erbij, leuke sfeer en aardig personeel. Misschien in juni maar weer hier eten als we weer in Eindhoven zijn.

Na het eten was het tijd om op pad te gaan over het parcours van Glow. Maar eerst even wachten op Eveline en Aly die met ons mee gingen. Super gezellig om dit samen te doen en een stukje met elkaar lopen werd gewoon bijna heel de route. Leuk als het klikt tussen mensen die elkaar nog niet kenden.

Jammer dat het even heeft geregend maar verder hebben we wel enorm geluk gehad met het weer. De route was ongeveer 6 kilometer en daar hebben we langs mooie projecten gelopen. Voor mijzelf was het minder als het eerste jaar dat was naar mijn gevoel groter en spectaculairder. Gelukkig was het wel weer heel mooi en enorm gezellig om dit te doen met elkaar.

Het foto’s maken was deze avond best lastig. De projecten waren snel en je wilt niet eeuwen gaan staan als je met een groep bent. Blob de blub was heel gaaf met de lichtshow, het huis op de route met de show hoe de gloeilamp is ontstaan, de bomen show bij het bejaardentehuis (die mensen zijn gek geworden daar hhaah)

Aan het einde heb ik in het winkelcentrum nog op de grond gelegen kijkend naar een tof object met lichtjes en beweging.

Met regen weer naar huis, een super leuke gezellige avond met mijn ouders, Rianne en onverwachts met Eveline en Aly. Dit is voor mij zeker niet de laatste keer dat ik Glow bezoek. De sfeer is fijn, de stad is mooi en de objecten en projecten zijn leuk om te zien.