Goodbye 2014

Goodbye 2014

2014 was een bewogen jaar.  Er is veel gebeurt, veel emoties zijn er voorbij gekomen maar van elk jaar leer je weer en zo heeft dit jaar me ook weer veel geleerd. Geleerd welke mensen er echt belangrijk voor me zijn en welke mensen me teveel energie kosten. Omgaan met tegenslagen, genieten van niks doen en nog heel veel meer heb ik geleerd.

Mooie momenten zijn er genoeg en gelukkig onthou ik goed de mooie momenten en vergeet ik gauw de minder mooie dingen. Helaas blijft een minder mooi moment me wel bij. Het jaar is maar net van start als we slecht nieuws ontvangen. Het is nog maar net februari als we afscheid moeten nemen van Oma. Emoties komen vrij die ik niet had verwacht, gelijk daarbij komen de mooie herinneringen naar vroeger. Herinneringen die ik wil houden en koesteren. Mijn verslaving aan Coca Cola heb ik aan mijn oma te danken.  Op haar graf staat dan ook haar naam op een vol cola flesje met ernaast mijn lege flesje.Goodbye-2014-2

Laten we gauw doorgaan naar de leuke momenten. Het afgelopen jaar heb ik veel gedaan. Ik had een expositie begin van het jaar in Schoonhoven, samen met mijn opa een expositie in het gemeentehuis van Lekkerkerk en de laatste twee maanden in de bibliotheek van Lekkerkerk. Hiermee haalde ik zelfs een paar keer de plaatselijke krantjes. Dat is enorm leuk. Alleen al je werk ergens te zien hangen is zo’n gaaf gevoel. Helaas heb ik het afgelopen jaar wel te weinig foto’s gemaakt. Dit vind ik erg jammer aangezien wanneer ik het doe ik er enorm van geniet.

2014 is ook het jaar dat mijn lange haar eraf ging. Gelukkig voor een goed doel maar voor het eerst in heel mijn leven zeg ik eerlijk dat ik het mis. Ik mis mijn lange haar en gelukkig is het al aardig aan het teruggroeien.

haar

Dit jaar heb ik ook veel gereden. Zo reed ik naar Emmeloord voor een lezing van Frank Doorhof. Tufte ik naar Eindhoven om te hardlopen en kletsen met Eveline, Zélia en Petra. Ging ik naar Amsterdam voor een NTC workout van womens health en erna gelijk terug naar Rotterdam voor de Electric Run, dat was echt een rit pffff. Maar elke rit was het meer dan waard. Op zulke momenten ben ik zo blij dat ik mijn rijbewijs heb en overal heen kan gaan.

Al maanden lagen de kaartjes in huis en in 2014 konden Rianne en ik dan eindelijk gaan. We zijn naar de Backstreet Boys geweest.Het was dus echt veel leuker dan ik had gedacht. Als ze volgend jaar weer zouden komen zou ik vrijwillig weer mee gaan. Die jongens geven een goede show en kunnen nog zingen ook.

bsb-5

Ik deed mee aan zoveel wedstrijden, trainingen en andere leuke sportieve activiteiten. De Stadswild workout samen met Alyssa was ook erg leuk! Trainen bij Marvin Braga was ook zo gaaf.

Een rijtje dingen die ik zo uit mijn hoofd op noem maar natuurlijk was er veel en veel meer. Maar wat denk je van die kleine momenten. Uit eten met mijn mannetje, elke week trainen met mijn zus en heerlijke etentjes in de tuin, met mama naar de margriet winterfair en lekker met papa kletsen over foto’s. Afspreken met een groep meiden die net zo gek is van hardlopen of gewoon lekker met vrienden aan de zevenhuizerplas zitten zijn ook geniet momenten. Een jaar is zo voorbij er is zo weinig tijd om elke keer weer te doen wat je wilt dus sommige dingen doen we volgend jaar wel weer. Voor sommige dingen zijn er altijd nog gaatjes te vinden en ook aan het einde van het jaar. Zo bracht ik de op een na laatste dag van 2014 door met Eveline. Samen hebben we een heerlijke dag gehad. Lekker wandelen door Rotterdam, naar Blijdorp om de olifanten lachen en samen kunnen blijven kijken naar de giraffen. Verder wandelend door de stad richting de markthal en samen lekker ongezonde dingen eten. De dag ging snel voorbij. We hebben heerlijk gekletst over van alles en nog wat, van werk tot en met onze vriendjes, lekker gemakkelijk en niks voelde vreemd. Ik weet dat deze vriendschap die nog niet zo lang geleden begon er een zal zijn voor heel lang.

Goodbye-2014-1Vandaag is de laatste dag van dit jaar. Er staat nog een planning voor vandaag gepland want mijn expositie moet ik nog weghalen, ik wil nog graag een appelflap van mama en papa eten en voordat het feesten begint gewoon even relaxen met een boekje op de bank. Pas allemaal goed op met vuurwerk en alcohol en heb een hele gezellige avond.

Fijne jaarwisseling,

Veel Liefs,
Patricia