Grafisch Vormgeving Trouwkaart Tony en Naomi

Met het sinterklaasfeest van Rombout Krimpen kreeg ik de vraag van Naomi en Tony of ik hun trouwkaart wou maken. De boeken hadden ze al doorgekeken en niks was wat bij hun paste dus een afspraak met een fotograaf was al gemaakt. Wanneer de foto’s gemaakt waren kon ik aan de slag, begin maart kreeg ik een aantal foto’s met een begeleidende tekst. Na aanleiding van de tekst en de foto’s had ik een paar ideetjes en zo kwam het dat ik bij de eerste afspraak al een aantal opzetjes kon laten zien. Na deze bespreking ging de rest heel vlot en waren we heel snel bij het eindresultaat.

Grafisch Vormgeving Trouwkaart Tony en Naomi

Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden maar nog belangrijker Tony en Naomi zijn het ook. Het was super leuk om deze kaart te maken en de enthousiaste reacties per email te krijgen.

De kaart is echt geweldig!
Echt helemaal zoals wij het wilde!

Grafisch Vormgeving Trouwkaart Tony en Naomi

Grafisch Vormgeving Trouwkaart Tony en Naomi

Grafisch Vormgeving Trouwkaart Tony en Naomi

Toen ik de kaarten ging afleveren waren de reacties ook erg fijn en kreeg ik iets extra’s als bedankje: Kinder Buenos mijn verslaving. Als het goed is heeft iedereen nu de kaart gehad en vorige week zag ook mijn zus hem voor het eerst en haar reactie was ook enorm positief. Ik was wel benieuwd naar haar reactie want voor het eerst kon ik iets wat ik aan het maken was niet aan mijn zus laten zien omdat het haar collega is.