H.B. Gilmour – America’s sweethearts

Kiki Harrison is de persoonlijke assistente van de egocentrische mega-filmster Gwen Harrison en is bovendien haar zus. Het leven met haar beroemde zus is nooit eenvoudig geweest voor de verlegen Kiki, maar het wordt nog moeilijker nu ze heeft beloofd te helpen Gwen en haar aanstaande ex-man, de acteur Eddie Thomas weer bij elkaar te krijgen om hun laatste film te promoten. PR-man Lee Phillips krijgt de opdracht een promotieweekend met Gwen en Eddie te organiseren. Met Kiki als zijn geheime wapen hoopt hij het weekend probleemloos te laten verlopen. Dit blijkt een illusie: na negen films en een rampzalige scheiding van achttien maanden veroorzaakt door Gwens affaire met haar Spaanse medespeler Hector is er geen sprankje liefde meer over tussen de lievelingen van het Amerikaanse publiek.

H.B.-Gilmour---America's-sweetheartsDit boek heeft jaren ongelezen in mijn kast gestaan, ik had het boek gekocht en niet lang erna zag ik de film die ik totaal niet leuk vond. Je raad al hoe ik dus tegenover dit boek stond. Nu een aantal jaren later staat hij op mijn verplichte leeslijst en was hij minder verplicht om te lezen dan gedacht. Hij las lekker gemakkelijk en omdat ik de film vergeten was kon ik de personages zelf een uiterlijk geven en dat werkt zo veel beter. Het is een leuk vermakelijk tussendoor boekje. Verwacht niet te veel van dit boek en het is erg leuk.