Hair: Feather Extensions

Twee weken geleden liet ik feather extensions in mijn haar plaatsen door Debby van Dtwenty. Samen met mijn zus gingen we naar haar toe en liet ik er twee inzetten. Aan allebei de kanten één extension met vier veren per extension. De kleur die ik koos is vrij neutraal dit ook omdat de andere keuze dan roze had geweest maar ik heb veel rood aan dus vind ik het neutrale het beste passen. Het erin zetten doet geen zeer want ze worden met een kraal bevestigd aan je eigen haar. Ik vind ze echt super leuk staan en ik voel niet dat ze erin zitten. Ze zullen ongeveer zes weken blijven zitten en daarna zou ik de veertjes er gelijk weer in kunnen plaatsen omdat deze variant herbruikbaar is. Nadat ik ze erin had koos mijn zus ook een kleur die van haar zijn vooral wit wat echt enorm gaaf staat omdat ze erg donker haar heeft.

Hair: Feather Extensions

Ik kan gewoon normaal mijn haar wassen en stijlen zelfs met een stijltang kan je de veertjes stijlen. Het enige waarvoor ik moet opletten is dat ik niet met een borstel er keihard overheen kam omdat het aan mijn eigen haar vast zit. Wanneer ik mijn haar opsteek komen ze ergens opeens te voorschijn.

Hair-Feather-hairextensions-1